![]() |
heryerde farklı bi şey söyleniyor bizde kime inanacagımıza sasırdık(Cincon macında oncede beraber oynayacaklar deniyordu)Tigana gene süpriz bir kadro cıkartıp bizi sok eder bence |
vallah HAKLISIN |
-------rico Yedek------- |
hani nerde ben maçı islıom ama rico paşa yok lala allaa kim sallamış gene bunu:D |
tigana yaptı yine yapacağını,ama delgado çok formsuzdu,top falan oynamadı bugün |
evet gene havamızı aldık adamın bir delgado fanatizmi var heralde bu adam riconun anca yedeği olur ama tigana sayesinde ne kadar kötü oynanırsa oynasın hep ilk 11 nereye kadar peki ? |
delgadoda büyük bir gerileme var 3 kişi top alamıyodu simdi her önüne gelene topu veriyo bırakın calımı top bile süremiyo ama ben çok seviyorum delgadoyu o bu kadronun süperstarıı ölede kalacak...bu arda delgado rico ne zamn aynı anada ilk 11 de oynaayacak bencew cska maçında tek forvet arkalarında delgado rico da oynamazsa yuhh olsun tiganayaa 5 milyon euroluk bir adamla sayısız kupalar kazanmıs fdünya kupasında brezilya formasını giymiş son derece teknik 2 adam yedek beklemez beklerse O TEKNİK ADAMDAN FAYDA GELMEZZ AHA BURAYADA TYAZDIM.. |
bakalım görücez |
Türkiye`de Saat: 19:35 . |