![]() |
Kombine 10 bini aştı Beşiktaş'ın önceki gün sona eren kombine kart satışlarında rakamın 10 bini geçtiği ifade edildi. Ancak bu rakamın, önceki yıllara oranla düşüş göstermesi sebebiyle siyah-beyazlı yöneticilerin keyfinin kaçtığı ifade edildi. Fotomac |
bence normal satmış transfer dönemini şu ana kadar sallanarak geciren bir yönetim bundan daha iyisini beklemesi doğru olmaz zaten |
Kesinlikle haklısın Mustafa Abim şu şartlar altında 10 bini bulması bile çok iyidir... |
helal olsun büyük taraftari bu beceriksiz yönetim oldugu halde 10 bin kombine satilmis |
çok şaşırdım. bu seneki transferlerle beyağa iyi bir rakam. |
bncede iyi bir rakam elde dilmiş ama daha iyi olması lazım tabikide |
yazık hem transfer isterim diye vırvır edeceksin ama kulübe katkıda bulunmayacaksın komine almayacaksın . Eskiden taraftarımız Beşiktaşımızı transfer için değil asil renkleri ve asil duruşu için severdi . aaaaaaaaah aaaaaaah nerde o eski günler nerde o eski taraftarlar. kombine alan 10 bin karakartal ı ayakta alkışlıyorum . |
Daha Fazla Olacak İnsallah Daha Fazla |
bence iyi satmışız hiç beklemiyodum doğrusu. |
zaten daha fazla da satamazdınız tam yakışmış sizlere.2senedir 11e yakın kombine alıyoruz ailece.bu sene 1 tane bile almadım. |
Yönetim falan diyoruz ama geçen sene,uzun yılllar sonra iki kupa birden kazandık.Ben,15.000 civarı bekliyordum.Fakat her sene 10.000 gibi çekirdik bir taraftar topluluğumuz var. Bize yakışmadı... |
milyonlarca taraftari olan bir kulubun her halukarda 20 bin den asagi satmamasi lazim, isterse sezon boyu paf takimi oynasin, ´ ben gelsenkirchen de kaliyorum yani schalke takiminin oldugu yer. schalke en son 51yil önce sampiyon oldu ama adamlar her yil tüm kombine biletlerini satiolar (40bin) 60bin kombine cikarsalar, onlarda satilir, her mac 60bin insan geliyor maclara. yok bu sezon iyi transfer yok ben almicamda ne demek (durumu olmayanlara degil lafim), karsin da cifte kupali sampiyon var, daha ne olsun. Eger Besiktas milyonlarca hayrani olan ve dünyanin en iyi taraftar topluluguna sahip olan ve üstelik dünyanin en güzel dördüncü stadinda oynayan bir kulub ise, satacaksin abi 20bin 30 bin |
uzun zamandan sonra sampiyon ve üstelik cifte kupayi almis takkim 10 bin kombine satmazi yakismadi |
Ben kombinemi yine aldım ama zaten çekirdek bir taraftar topluluğu var o stadı dolduran ben daha fazla bekliyordum açıkçası |
10.000 süper |
ister yönetim berbat olsun ister kral olsun biz besiktas taraftari ilk görevimiz gücü yetenler gidip kombine ve ürün almaktir.hani atatürkün genclige hitabesindeki gibi.ey bjk gencligi birinci vazifen kombine alip takima destek vermendir.ama maalesef bjk nin yaninda taraftarda artik degisime ugramis.önceden transfer bile yapilmasa 17 18bin kombine satilirdi ama iki senedir 10binlerde.yazik cok yazik.demekki cogumuzun besiktas sevgisi basariya ve transfere endeksli.gecen sezon fb transfer dahi yapmadiklari halde,evelkiseneden hayalkirikligi yasadiklari halde seon acilisi bile yapilmadan 30küsürbin sattilar.örnek vermek istemiyorum bu ezikleri ama insan mecbur kaliyor vermeye.yapmayin arkadaslar allah icin yapmayin,yönetim kötü diye besiktasimiza küsmeyin.gecengün bir konuda yazmistim gücü olan maddi durumu olan arkadaslar alsinlar kombine.eyer isten vakti yoksa ozaman kardesine alsin kombineyi yada birine alip hediye etsin dedim.ben gecen sezon aldim ama busezon iki haftada bir hannoverden istanbula ucmak agir geldi,bu sezon mecburen tv den izlemem gerekecek.yanliz bir kombine alip maddi durumu uygun olmayan ama kombine almayi cok isteyen bir kardesimize bu konuda yardimci olabilirim dedim,bircok bjk li kardesimde aynisini yapacaktir dedim icimden,ama kimse birsey yazmadi istemedi.neyse arkadaslar 3sene önceydi sanirim 19bin kombine satmistik,neolduda 3senede bu sayi yari yariya nerdeyse düstü.halbuki sampiyonda olup kupayi almisiz.ben 10bini komikinde üstünde rezalet olarak görüyorum |
okadar olduysa yine iyi be!... |
sampiyon takima yakismadi en asa 15 olmaliydi |
Öpsünler başlarına koysunlar. Yıldız dediler almadılar. Eğer 1 ay önce Deco'yu veya VDV'ı kadroya katsalardı o kombineler en az 15 bindi transferden sonraki ilk hafta! Geç kaldılar. Kombine satışları da bitti zaten. |
arkadaşlar ben izmirde çalışıyordum kombine alamadım kombinesini satmak isteyen biri warsa yeni açık kombinesini 3-4 taksitte ödeyerek alabilirim.ulaşmak isteyen bana haber verirse sevinirim. |
Ya her$eyi transfere bağlamayın. Bende kombine almayı çok istiyordum ama bu fiyatlarla nasıl kombine alayım öğrenci halimle hemde bu kadar az taksitle. bu krizde hemde.parasızlık artarken fiyatlar yükseliyor mantıklı olun. |
Türkiye`de Saat: 14:14 . |