![]() |
Delgado gitti, yeni 10 numara kim? Sİyah-beyazlı kulübün listesindeki diğer isimler Deco, Sapara, Dos Santos ve Van Der Vaart Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz sezonun ardından ameliyat olan ve sözleşmesinin askıya alınması gündeme gelen Matias Delgado ile anlaşmaya vardı. Siyah-Beyazlı kulüp, Arjantinli oyuncunun babası ve aynı zamanda menajerliğini yürüten Eduardo Delgado ile bu hafta başından bu yana yaptığı son görüşmelerde Delgado'nun sözleşmesini ilk aşamada altı aylığına dondurmak için anlaşmaya vardı. İki tarafın maddi konularda uzlaştığı ve Delgado'nun önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek bu konu ile ilgili anlaşmaya imza atması bekleniyor. BEŞİKTAŞ'IN KADROSUNA KATMAK İSTEDİĞİ ADAYLAR ARASINDA ÖNE ÇIKAN İSİM RODRIGO TABATA Öte yandan Beşiktaş Kulübü 1 Eylül Salı günü sona erecek olan transfer dönemi öncesi kadrosuna yeni bir yabancı oyuncu katacak. Siyah Beyazlı Kulübün Başkanı Yıldırım Demirören'in yeni yapılacak yabancı oyuncu transferinde yeniden görüşmeler yapacağı öğrenilirken, Beşiktaş'ın listesindeki ilk ismin Gaziantepspor forması giyen Rodrigo Tabata olduğu öğrenildi. Bu futbolcu için görüşmelere başlanılacağı öğrenilirken, Chelsea forması giyen Deco, Rosenborg'da oynayan Marek Sapara, Tottenham Hotspur forması giyen Giovani Dos Santos ve Real Madrid'den ayrılacak olan Rafael Van Der Vaart'ın listedeki diğer isimler olduğu öğrenildi. DHA |
delgadonun sözleşmesini dondurmak için o kadar uğraştık yerine tabata mı ilk tercih olacak bence deco veya vaart gelmeli |
vaart gelsinn hadi başkan al şu adamı anamızı aglatcan bu senedee hadi getir |
arkadaşlar ibrahim kzılın konuşmasını dinledim telfn bağlantısı ne alakası var kardeşim nerden çıkartıyosunuz bunları yok öle bişey hastanedeyim bn fln dedi yani tabata çok büyük ihtimal olmaz bizimkilerde vaart deco hangisi olursa kapsınlar getirsinler yanii |
Tabata 10 Numara Olabilecekmi ? Bence Olamaz. |
Tabatayı alırlar:) |
Alıntı:
|
Tabata ve Sapara'ya kesinlikle karşıyım.Büyük oynamalıyız.Maliyeti çıkarırız formalarla... Önceliğim,Van der Vaart.:) |
TAbat'a boşa alınmasın alınacaksa bizim koca Yusuf tabatadab 10 gömlek üstün |
transfer dönemin bitmesine fazla kalmadi artik olacaksa yakin bir zamanda olacak |
size şunu söyleyeyim Delgado Ocak'a kadar donduruldu eğer yabancı alınırsa ocaktan sonra ne olacak??size bir şey daha söyleyeyim bu yönetim VDV yi getiremez.... |
bence sapara gelicek. |
kontenjan dolu yoksa kralını alırız asarız keseriz diyolardı al sana kontenjan yap kralını bizde görelim. aman önceki gibi fink falan olmasın |
Alıntı:
|
bence Tabata ocak ayına kadar kiralanacak. Ocak ayından sonra Delgado takıma geri dönecek.İnşallah büyük bir isim gelir ama bu kadar kısa sürede açıkcası ben inanmıyorum alabileceklerine inşallah ben utanırım ama çok zor. |
vaart keske gelse |
ya şöle adam gibi bi oyuncu gelsinde..vartt süper olur..delgadoda gelince 2 tane 10 numaramız olur.zaten finkden bi şey olmaz onun sözleşmesinin dondururuz.cisse daha iyidii be cissei arıyorum valaha |
tabatamı??? ya bi gidin ya... |
Bobo şimdi gönderilmeyecekse bir yabancı 10 numaraya getirilecek ve Delgado'nun döneceği dönemde Bobo satılacak. Yönetimin yaptığı plan %99,9 budur. |
tabata geliyor |
Ben söyleyeyim 10 numara kim ; Rodrigo Tello... |
FIFA menaceri Ömer Uzun`dan Kartal`a açık teklif: Bonservisi 10 milyon Euro... Beşiktaş isteyip bize yetki verirse, Van der Vaart`ı 1 günde İstanbul`a getiririz . Fenerbahçe ile Galatasaray’ın ligdeki başarılı performansı, Beşiktaş’ın ise hücum hattındaki durgunluğu Siyah-Beyazlı taraftarları endişelendiriyor... Dünyaca ünlü bir yıldız sözü veren, ancak transferde sessiz kalan Başkan Yıldırım Demirören’in, 1 Eylül’e kadar bir bomba patlatması bekleniyor... Bu şartlarda, Siyah-Beyazlı kulübe, FIFA menaceri olan ve Vaart’ın da Türkiye haklarını elinde bulunduran Ömer Uzun’dan bir teklif geldi. Uzun, “Real Madrid’in yeni teknik direktörü Pellegrini, Vaart’ı kadrosunda düşünmediğini açık açık dile getirdi. Hollandalı futbolcu kendisine kulüp arıyor. Kulübü bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro, kendisi ise yıllık 3 milyon Euro istiyor. Eğer Beşiktaş bu şartları kabul ederse ve bize yetki verirse, Vaart’ı 1 günde getiririz” dedi. Devler Ligi faktörü... Vaart’ın çok sağlam karakterli bir oyuncu olduğunu belirten Uzun, “Kaprisli ve sıkıntı yaratan bir yapısı yok. Menaceri babası ve anlaşmaya açık bir insan. Vaart’a Avrupa’dan talip olan bazı takımlar var, ancak kendisi Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor. Bu noktada Beşiktaş bu şartlara uyan bir kulüp” ifadesini kullandı. haber1903 |
van der vaart gelsın ama 10 numara tello ;) |
Yani gelecek 10(10.5 yada 9.5) numara kim olacak? Şimdiye kadar eğer böyle bir ihtimal olursa hep Tabata'nın olabileceğini düşünmüştüm.. Bizim yönetim anca onu alır diye.. Yalnı artık sayılı günler kalmasına rağmen antep cephesinden çok net cevaplar geliyor.. Diğer adı geçen isimlere bakarsak.. Bizim yönetimin alabileceği tek isim Sapara gibi geliyor bana.. Bildiğim kadarıyla adam avrupa kupası maçlarında oynatılmadı transferi olur diye.. Diğer adı geçen Van der Vaart'ın sadece adı geçer bizi forumlarda gerçekleşmesi mucizeye yakın.. dos Santos'un da klasik bir 10 yada 10.5 olmadığını bu nedenle düşünülmediğini sanıyorum.. |
ya tabata ya sapara |
hadi yönetim patlat artik su bomba transferi vaarti getirin güldürün su yüzümüzü yaf cok zor biliyoruz ama zorlarsak olur bu is ama gidip de tabatayi mabatayi almayin ya |
tabatayı almasınlar ya:( |
buananotte gelecek bence |
walla bnce kaliteli bir isim kiralanabilir de |
Kuralar belli oldu...Deco olmuyor belli, tam aradığımız adam olmasa da Dos Santos'u alalım bari, hücumda daha iyi oluruz en azından, forvetin solunda da oynar, takımın oyun kurucusu da olur, Tello ve Yusuf'un da yükü hafifler, en azından kulübemizde de sağlam adamlar olur...Bi transferle bu takımda çok şeyler değişir, grupta da 2.lik için biraz olsun umutlanırız, yönetim artık bitir şu işi de biz de rahatlayalım Mustafa hoca da, sonra da siz rahatlarsınız işte... |
tabata da olsa işimizi görür sorunu çözer,hatrlayalım gecn sezon ortasında yusuf geldiince hep beraber kızdık ama yusuf bizi puanlar kazandırdı ayrıca rodrigo tabata daha genc |
eğer Tabata gelicekse Delgado'nun sözleşmesini boşa askıya almış oluruz. Umarım Tabata değildir. Reha Muhtar'ın bugünkü yazısından bir alıntı yapıyım. Hatta yemeğin sonunda Gaziantepspor’un Başkanı İbrahim Kızıl bile, sürekli değişen ve sirkülasyon halinde hareketlenen masanın misafirlerinden oldu... Umarım İbrahim Kızıl ile Tabata transferi konuşulmamıştır. VDV veya Deco olursa coşarız. |
yetti artık ne tabatası bize 10.5 lazımdı hani genemi 2.5 alıyoruz |
Ben Yönetici olsaydim düsünürdüm bizim Takim en iyi Takim bizim Taraftarimiz en iyi Taraftar. Madem Galatasaray ile Fenerbahce böyle Isimler alabiliyorsa bizim Takimin neyi eksik? Hemen müdahale etmeliyim. Kim yakisir BJKima Riquelme gerci o biraz yasli o zaman van der Vaart Tabataya 8 Mio. verecegme ona 10 Mio. veririm. |
Tabata işimize yarayacak bir oyuncu. ancak 8 milyon etmez. 3-4 milyondan fazlası israf olacak. Bu arada "üzerine 2-3 milyon daha koyarsın, VDV yi alırsın" argümanını unutalım. Vaart gibi adamlar türkiyeye 10-15 milyona gelebilecek olsalar, sizin "iş bitirici" haldunlarınız, azizleriniz Elanolara, Cristianlara 7-8 milyon verirler miydi sanıyorsunuz? VDV dünya çapında oyuncudur, problemsizdir, yaşı da gençtir. Elanonun, Alexin kat kat üzerinde bir oyuncudur, 20 milyon da verseniz italya-ispanya-ingiltere-bundesligadan bu kadar talibi varken getiremezsiniz. |
Demıroren son bombasını da patlattı taraftarların sabrını tasırdı TABATA Hemde 8 milyon euro tebrıkler baskan yine kahretttın bizi...Dunyayı sallayacak transfer yaptın bravo!!!!!!!! |
beşiktaş yönetimi eğer beşiktaşın forum sitelerine göz atıyorsa bu transferden vazgeçebilir diye düşünüyorum |
Türkiye`de Saat: 02:22 . |