![]() |
barca-inter,real-milan, bayern-juve gruplarına düşmedik ya bu gruba duacıyım valla..bir çok arkadaşın söylediğine katılıyorum..2.-3.-4. olma şansımız eşit..hangisi olursa şaşmamak gerek.. |
Kuralar çekilirken son torbadan wolfsburg haricinde hangi takım gelirse gelsin gerçekten çok sevinecektim ama yine bir kura şansızlığına düştük maalesef. Bu grupta neler yapabileceğimize gelecek olursak bu grubun tek avantajlı yanı manu haricinde ki takımlarla dişediş bir mücadeleye girebileceğimizi düşünüyorum.Ama burada bizi üst seviyeye taşıyabilecek bir oyuncu ile anlaşılması şart ve bu isim kesinlike tabata olmamalı. Benim içinden geçen ise Manuya ist. da bir sürpriz yaparak başlayabilirsek eğer bu gruptan çıkabiliriz derim.. Ama bu grupta 2. de olsak 4. de olsak şaşırmam o kesin... |
Arkadasim "Besiktas Manchester'i yenerse bir daha Besiktas'la dalga gecmicem" dedi :) Hadi hayirlisi, insaalah 1. yada 2. geliriz. |
nasıl bir şanssızlıktır ki 4. torbada o kadar takımın içinde gele gele Wolfsburg geldi yaa hayret bişey.. neyse hayırlı olsun başarılar Beşiktaşıma.. |
ya manu forumlarında nihattan baska kimseyi tanımıyorlar az biraz bobo biliyorlar! |
bahtsız bedevi gibiyiz 4.torbadan çeke çeke wolsburgu çektik. 2.torbadan da real gelseydi bari tam olurdu. bu arada wlsburg deplasman performansına göre 1. çıkabilir. |
Alıntı:
|
2. torbada Juventus, İnter, Real gibi devlerin arasından Cska'yı çekmemiz iyi oldu ama malesef 4. torbadan çıkabilecek en kuvvetli takım çıktı.Wolfsburg maçlarında tek avantajımız rakibin avrupa kupaları tecrübesinin olmaması.Muhtemelen ilk kez gruplarda oynayacak Wolfsburg.Cska'yı İnönü'de yeneriz, deplasmanda da yenilmezsek 3. lük garanti olur.Gruptan çıkabilmemizi Woılfsburg maçları belirleyecek.Kısacası grup ne zor, ne de kolay.İlk maçta Manu'yu yenersek gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj yakalamış oluruz. |
Düşe düşe hangi gruba düştük Sevilla nın grubu dedik en zoruna denk geldik |
ikincilik için kapışıscaz gibi wolfsburgla tabatayla olcak biiş değil şampiyonlar ligindeyiz alacağımız adama bak ... |
Türkiye`de Saat: 18:46 . |