![]() |
Haber olsa okurum da.... |
tabi böyle diye diye bu hallere düştük bizim başkan sütten çıkmış ak kaşık değilmi.. |
Alıntı:
Ve ekliyorum. Quaresma, deco, dos santos filan derken tabatacığa kaldık. Buna attan inip eşşeğe bindi derler anadoluda. Ben gider milliyeti alırım arkadaş, çünkü doğru yazmışlar. İyisi mi deve kuşu gibi kafasını kuma gömenler çıkarsınlarda kafalarını neyin ne olduğunu görsünler. Bi tarafta Elanolar, keitalar, baroslar, dos santoslar, guizalr bizde ise tabata, fink, ferrari. Yakışırız bu kadro ile ş.ligine. |
futbolcunun ne yapacagi belli olmaz ama bu adamada bu para verilmez tabata bakarsin herkezden daha fazla kati saglar takima gerci kesinlikle bi katkisida olacaktir oda ayri bi konu ama bu paranin altinda kalabilir tabata |
Ya bırakalım alma aldırma muhabbetlerini ..Haber sapına kadar doğrudur her zaman sustum ..Hiç eleştirmedim ama artık hakkatten !!!!!!!!!!YEEETTTTEEERRR!!!!!!!!! |
yahu bu yönetim taraftarıda böldürecek, ben artık demirörenin Beşiktaşlı olduğuna da inanmıyorum. Kulübü borç batağına itmekten başka bişey yaptığı yok. En fazla 1 milyon edecek oyunculara 4-5 katını vermenin başka bir açıklaması olamaz benim için. |
Alıntı:
|
son derece doğru yazmış adamlar. |
adamlar doğruyu yazmış.onlara değil vizyonsuz yönetime kızmak lazım.6 senedir bizleri uyutup kandırdılar hep,bunların hepsi ******* dir. |
Alıntı:
nokta. |
Türkiye`de Saat: 06:12 . |