![]() |
'Sir' Değerlendirme Yaptı http://foto.fanatik.com.tr/test/Link...30mm694849.jpg Ferguson: Türkiye her zaman zordur Şampiyonlar Ligi’nde B Grubu’nda Beşiktaş ile aynı grupta yer alan kupanın son finalisti Manchester United’ın teknik direktörü Sir Alex Ferguson, grubun çok zor olduğunu ifade etti. Ferguson, “Özellikle Türkiye’de Beşiktaş ve Rusya’da da CSKA Moskova ile yapacağımız maçlar çok zor geçecek. CSKA son yıllarda büyük bir gelişme gösterdi. Türkiye’deki karşılaşmalar ise her zaman zordur. Wolfsburg ise Almanya’da şampiyonluk yaşamış bir ekip” diye konuştu. |
İngiliz çıkmasını hiç istememiştim.. Yada çıkıcaksa Chelsea çıksın demiştim kendi kendime.. ManU'da çok ters beaa.... |
Türkiye'de oynamak zordur.Nasıl oynayacağını da bilirsen rahat alabilrisin maçı.:)Bu maçtan alınacak 1 puan bile bizi üst sıralara taşıyacaktır. |
ferguson içten içe seviniodur:)artizlik yapıo yaa..ne takımlar vardı şanslısınız işte... |
Grup da güzel fikstür daha bir güzel bence ilk maç manu ile içerde konsantrasyon sorunu yasayacaklar ustune bırde cehenneme gelıyorlar hepten affallayacaklar bence fikstürü iyi değerlendirirsek bu gruptan cıkarız diyorum |
ilk macın manu olması büyük avantaj. Büyük bjk taraftarıyla beraber ilk maçta bi galibiyet cok işe yarar. |
arkadaşlar chelsea arsenal liverpool çıksa işimiz çok daha zor olurdu...çünkü bu 3 takım bu sene daha tehlikeli..tevez ve ronaldodan sonra manchesterde korkulacak bişi yok..eger evimizdeki ilk maçda galibiyet alırsak eminim ben biz bu guruptan rahat çıkaraız.en kötü ihtimal evimizde yenilmememiz lazım çünkü 1 puan bile önemli ... |
Alıntı:
Emin misin kardeş? Manchester bu abi benzemez diğerlerine ölüsü yetiyo adamların.. Ama yenilmeyecek bi takım değil tabi biz en iyi zamanlarında chealsea'yi de liverpool'u da yendik bunları da yeneriz inşallah.. |
E ne diyecek adam hepsini devirecek güç var bizde demeyecek ya. Kim olursa olsun rakibine saygı duyuyor. |
İstemediğim 2 kulüpten biriydi 1. torbadan. Diğeride barcelonaydı. İngiliz takımlarına karşı bir eksikliğimiz var o zaaf bizi mağlubiyete götürüyor. Ama ilk maçın içerde olması avantaj. |
ilk mac avantajmi dezavantajmi gorecegiz ama bu gruptan cikacagimiza inaniyorum ben yinede |
bnce son maç inönüde olsaydı daa iidi o zmna kadar manU garantiler dolayısıyla maça şimdi olcaından daa az asılırlardı(glbyt primi fln) ayrıca biz bunları burda yensek rehavetle gidis:)bknz liverpool yapmamız gerekn kaznıp kaybetmiş gbi hırsla manchester'a gtmek... |
adam kolay lokma falan dememiş bizim için..seviyorum bu adamı..rakip kim olursa olsun yeneceğini bile bile saygı duyuyor,saygı duyulması gerektiğini söylüyor.. |
Türkiye`de Saat: 12:22 . |