![]() |
Bitmesin dertler... Hani böyle başlardı cümleler..Cidden öyle miydi acaba.. 4 maçta darağacı oluşturuldu BEŞİKTAŞIMA..Ama maç bittiğinde bir tezahürat koptu kapalıda.. "BİTMESİN DERTLER S..İME KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ ÖLENE KADAR..." diye devam etti.. Yaşım genç evet.. Ama daha geçen sene bize 2 kupayı getiren topçular bunlar değil miydi?.. Kupa demişken yemişim kupasını yahu.. Ulan ben Beşiktaş'ım için acı çekerken bile zevk alıyorum be! |
bitecek gibi görünmüyor zaten.. |
dostum senin kadar iyimser olamıyorum ben 10 senede 2 şampiyonluk görecem elin oğlu 2 senede bi şampiyon olacak sonra bende çileden zevkmi alıcam yok öyle bişey |
Ama biz demedik mi Sevinmek için SEVMEDİK diye:) |
Alıntı:
Nokta.(.):) |
Ruhumuz Yeter |
ona kimsenin bişey ddiği yok güzel kardeşim :) illaki sevinmek için sevmedik.... ama sevdiğin takımın bu kadarbasiretsiz yönetildiğini görünce çıldırıyo insan!... aşkımız zaten RENKLERE ;) yinede + rep sana ;) |
doğru diyorsun sinirlenmemiz doğal tabi ama her zaman destek:) |
çağlaaa :D:D yumuşatmayamı çalışıyosun beni :D |
Seven insan üzülür arkadaşım...Bizimde sevgimiz bu renklere ama arkadaşımızında dediği gibi hatalara göz yumarsak bizi biz yapan değerlerimizin ne önemi kalır.. |
Alıntı:
|
peki :D |
beşiktaş sevgisi tartışılmaz kanımız canımız dert gelicekse beşiktaşımızdan gelsin:)razıyızz |
Hakkaten yaşın çok genç, ama Beşiktaşlılık Ruhu'na yakışan sözlerle Beşiktaşlılığı ne kadar güzel özetlemişsin. Aynen dediğin gibi kardeşim.Biz biraz da mazoşistiz:) |
ya bırakın bunları adamlar gs fb alsın gıtsın bız sevınmek ıcın sevmedık vs dıyelım mactan sonra tepkı verılecegıne bitmesın dertler dıyelım o zaman kume duselım hala bıtmesın dertler dıyelım hersey ortada bu yonetımle olmuyor |
Alıntı:
Alıntı:
Ben 15 yaşındayım, 2 şampiyonluk gördüm ama senin kadar isyankar değilim be abi.. Koca 15 yıl, ve ben 2 şampiyonluk hatırlıyorum. Arkadaşlarım 5-6 şampiyonluktan bahsediyor, olsun.. Ben Beşiktaşlıyım, alnımın ak, başımın dik olarak gezmeyi Şeref Bey'lerden, Baba Hakkı'lardan öğrendim.. Sakatlarımız da düzelince, sistem de oturunca emin ol yine herkes bizi konuşacak. Son olarak; şimdiden ğsyi şampiyon ilan eden yalaka basına da bir sözüm olacak;:; BEŞİKTAŞ AĞIR TAŞTIR, ALTINDA KALIRSINIZ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bende dün maça çok tepkili yönetime çok kızgın gittim ama maç içerisinde takıma destek vermemiz gerekliydi öylede oldu maç sonuna gelince bir anda sanki duygu patlaması oldu ve tezahurat söylenmeye başladı. O tezahuratı anlamak isteyenler hangi amaçla söylendiğini de anlamışlardır. Kardeşim sana gelince helal olsun bu yaşta bu olgunluk gözlerinden öpüyorum seni |
Alıntı:
|
Bizde Taraftarı izleriz ozaman :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kalbimizde Renkleri Bitmesede Dertleri Doyamam Doyamam Sana Ne fener Ne cimboma Aşığım Beşiktaş'a Doyamam Doyamam Sana . |
Alıntı:
ha şöyle bi durum var.. pahalı buluyorsan, değmez diyorsan almazsın abicim ürünü olur biter.. sırf o ürünlere verdiği 3 kuruş parayı bahane edip de sövüp sayamaz kimse BEŞİKTAŞIMA.. Biz bu formayı da seviyoruz, içindekileri de. O kadar.. |
Alıntı:
|
beşiktaşlılığını sorguladığım yok. hala aynı seyi söylüyorsun yok baba parası yiyormusum.. diyorum sana işte.. bunun kavgasını edeceksen alma lisanslı ürün. ya da ne bileyim 50tl'ye taraftar formaları var ondan al.. ya da çakmasını al.. her post'unda bi laf koymalar bilmem neler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben bu takimi ölümüne kadar seviyorum ve bu takimi basarili oldugu icin sevmiyorum bu takimin rengini bu takimin tarihini ve bu takimin kendisini seviyorum elbette basarili olursa daha da seviniriz ama kötü gündede hep yaninda olurum besiktasimin sevinmek icin sevmedik bu takimi birileri bu takimi diger takimla kiyasliyorsa kupa istiyorsa baska takima gider okadar |
Alıntı:
|
a$kımız renkLere sewinmek icin sewmedk.. ama ßirazda sewineLim ße karde$m.. |
Alıntı:
Şunu kabul edelim ki GS ın transfer becerisi bizden yüksek..Sebebi de kişisel beceri değil..GS ın Avrupa da çok iyi bir şöhreti var ..adamlar çok fazla düşünmüyor GS ye gelirken..Elano transferini gözünüzde büyütmeyin o kadar..Brezilyanın 2010 Afrika kadrosu açıklansın bakalım..Şunu da unutmayın..Bizim orta sahamızda da bence Avrupanın kendi mevkisindeki en iyi 10 adamından biri oynuyor..Ernst i seyrederken valla yoruldum..gelin iyilerin tadını çıkaralım..Yönetim gerçekten çok uğraştı iyisini almak için ,ama adamlar gelmiyor,en ufak bir soruşturmada 3 maç kötü oynayanın yuhalandığını öğreniveriyorlar..Tabata meselesine gelince..kınamayalım yönetimi,öyle veya o mevkideki eksiği gidermek için bir hamle yaptılar..inşallah da iyi olur.. |
Türkiye`de Saat: 22:39 . |