![]() |
Artık Batu'nun zamanı gorduk 4 haftada nobre bobo holosko nıhat hepsı denendı nıhat alakasız yerlere gırıyor holosko ayagında top tutamıyor bobo kosmuyor bıle nobre 1 metreden kacırıyor artık verılsın forma batugole eskısehırde yasayan bırı olarak batuya taraftar destek versın yapamayacagı sey yok cunku eses taraftarı tapıyodu batuya ve bizim oyuncular duz gol atamazken batunun gollerı ızleyın nasıl goller atıyor alamadıgı hava topu yok alıyor ve nerdeyse kafayla ara pası atıyor gs macına kadar sakatlıgı bıtecek sanırım gs macıyla baslamalı yeterkı baslasın saten puan kaybedıyoruz varsın batuyla kaybedelım gercı ben bır kez 11 de oynasa o formayı bıda zor gosterır buna ınanıyorum ya gorecegız bakalım batu mu yoksa hala dıgerlerımı |
walla batuhanı dün bnde aradım olsaydı dedim indirirdi nihatta çakardı dedim ama tabi performansını biraz yükseltsin hazır olsun oynar diye düşünüyorum |
batuhana bel bağlayanlar büyük hayal kırıklığına uğrayacak oda girerse takıma tam curcuna olur takım... bu cocukdan meder ummak bosuna onca yeteneği kendi elleriyle perişan etti.. |
Alıntı:
|
katılıyorum..batu ya forma verilmeli..dün batu olsaydı en az 2 gol atmıştı.. |
batuhan bu takıma çok faydalı olucaktır bir an önce gelsin yoksa işimz yaş:( |
Alıntı:
|
batuhan ve bobo oynarsa , delgadoda cabuk iylesirse , nobre gönderilip nihatta form tutarsa ancak gol atariz ....7 macta 5 gol attik rakiplerimiz 7 macta 25 gol...komedi |
biran önce batuhan dönmeli.. |
takımın ilerde şu an verimsiz olmasının sebebi bence nihat. nihat, bir an önce gol atayım stresine girdiği için ne yazık ki her topa atlıyor ve takımın hızını kesiyor. mesela dün ofsayta düştüğü bir pozisyon vardı, serdar arkadan koştu geldi, ona bıraksa karşı karşıya kalacak ama nihat ben açayım heyecanıyla bencillik yaptı golden olduk.. :( nihat ilk golünü atarsa eminim her şey çok daha güzel olacak.. batuhan da gelirse çok harika olur. batuhan büyük golcü olacak ilerde.. |
valla derbide çıkarır mı çıkarır yani...denizlinin işi belli olmaz. |
Gol Yollarında Etkili oLmak istiyorsak Batu'nun Bir An Önce Forma giymesi lazım ama , ben pekte güvenmiyorum. |
batuhan sakat 3 hafta yok daha |
Bobo-Nihat yan yana oynamalıdır.Tek forvet bize uymuyor.Klasik 4-4-2 bu takım için en iyisi. Bobo'nun yerine Batuhan'da olabilir.Önemli olan topu Nihat'a uygun zamanlarda indirmek. Kanatlar Yusuf - Tello'ya emanet olmalıdır. Orta sahayı Ernst toplar diye düşünüyorum,Türkiye Ligi için.Derbilerde ve Avrupa'da Fink-Ernst'e dönebiliriz. Sivok-Ferrari kusursuzlar.Tek sorunları,topu oyuna sokamamaları. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu takımda nobre oynuosa, batuhan eze eze oynar!!! |
Şu krizi insallah Manchester Macına Kadar Çözeriz |
şu milli takım arası iyi oldu haydi batu topla kendini işine konsantre ol adam ol işine bak form tut hocanın gözüne gir . |
yaw ne kadar boş konuşan adamlar var yaa batuhan felan ne diyorsun sen ya hiçmi tv felan izlemiyorsun gazte okumuyorsun deli oluorum böle olunca adam yok haa yokkkkkk 3 hafta dahaa yokkk allahım yaa sacmalık bu yaaa!!!!! |
Alıntı:
|
transfer dönemini başından beri söylüyorum.batuhanda ısrar edilisin bobodanda nobredende fazla golle bitirir bu ligi.bu adamın topçuluğuna kimse bişey söylemiyor özetl hayatındaki sorunlardan dolayı tereddütlüyüz diyen yöneticilerimizin orda bulunma sebebi nedir çok merak ediyorum.sorunsuz yıldız futbolcuyu bende yönetirim idare ederim. |
rüştü ekrem ferrari toraman ismail ernst fink holosko tabata tello 9-batuhan |
Artık Batuhanı Beşiktaş formasıyla görmek istiyorum... |
Alıntı:
|
o kadar golcüden alınamayan verim batuhandan bekleniyor ya ne diyim artık..ona da şans verilsin..sanırım bir sakatlığı var..sonra oynar zaten..forma verirler..kim olursa nasıl olursa olsun yeterki çözülsün sorunlarımız.. |
batuya artık iyileşti ise kesinlikle şans vermeli bu adam başka takımların hangisinde olursa olsun banko ilk 18 e girer ve her hafta 11 zorlar ve alır formayı artık kırın zincirlerinizi de bırakın inadı bırakın kini bu adam bizim değerimiz bir şans verin yapamazsa kendin bilirsin bizden günah gitti dersiniz ama bırakın ön yargıyı |
bencede batu oynamali. |
hazir olana kadar 1 aya kadar sürer.. Mutlaka hazir olursa kadrom budur.. ---------------Rüstü------------ Ekrem-------Sivok--------Ferarri-----Iso -----------Fink----------Ernst---------- -----------------Tabata---------------- ---------Nihat----------------Tello ----------------Batuahan---------------- Tabikii BAtuhan önce bi hocanin gözüne batmasi lazim yoksa zor oynar ilk 11de..Ama Boboyu da unutmayin yine utandirir bize ( ama galiba seneye yolcu ve mutlaka Delgadoda yolanmali ;) ) |
ya baktığın zaman rıdvana ismail köybaşına şans veren denizli mutlak batuyada şans vericektir ama bence daha cok erken batuhan beşiktaşı haketmiyor batuhan topcu deil batuhan beşiktaş futbolcusu olamaz batuhan kendine yapıyor!!!! |
gitsin o tribünde kızlardan msn adresi istesin :))))) mal herif yakışırmı ya sen bjk futbolcususun!!!! ve ben şahidim yane bu olaya cocuk daha batu :))))))) |
Alıntı:
artik Batuyuda görmek istiyoruz |
nihat ve batuhan ikilisi , real sociedad'taki kovaçeviç ve nihat ikilisi kadar etkli olur diye düşünüyorum... |
batuhanın nüyük avantajı varr dünkü maçta kaç tne korner oldu uzun boylu olduğundan böyle ortalarda işe yarar indirmelerde fln aynen dediklerine katılıorum senin |
Batuhan bu takımda bu haliyle çok iş yapar. Bobo hariç forvet yok takımda etkili... |
Türkiye`de Saat: 04:16 . |