![]() |
Tabata Formayı Giydi http://www.fotomac.com.tr/2009/08/29...EA87E1A94x.jpg "Şampiyonlar Ligi'nde Manchester'a karşı forma giyeceğim için çok heyecanlıyım. Beşiktaş'ta gerçek bir yıldız olacağım". Hayalim gerçekleşti Beşiktaş'ta , Gaziantepspor'dan 8 milyon euro bonservis karşılığında transfer edilen Rodrigo Tabata, heyecanı yaşanıyor. Sambacıya ilk yıl 1 milyon 400 bin euro, 2. yıl 1 milyon 500 bin euro, üçüncü yıl 1 milyon 600 bin euro verilecek. Tabata, "Beşiktaş'a gelmek, İstanbul'da yaşamak hayalimdi. Şampiyonlar Ligi'nde Manchester'a karşı oynayacağım için heyecanlıyım. Böyle bir ortamda yıldız olurum" dedi. Para kazandırdım Tabata, Beşiktaş'a üç cephede de katkı sağlayacağını ifade ederek, "Takımda Tello, Nobre ve Bobo ile aynı dili konuştuğumuz için problem yaşamam. Aldığım paranın karşılığını veririm. Her zaman kulüplerime para kazandırdım" diye konuştu. Tabata'nın eşi Renetta ise "Eşim Beşiktaş'ta çok başarılı olacak. İstanbul gibi bir rüya şehre geldiğimiz için çok mutluyuz" açıklamasını yaptı. NOT : Fotomontaj Değildir.. |
Hayırlı olsun Beşiktaşıma |
hadi bakalım hayırlı olsun.. İnşallah yararlı olursun... |
Ben inanıyorum ki çok başarılı olacaktır..kaç paraya alındığı da beni hiç ilgilendirmiyor...Ben kulübün finans denetçisi değil taraftarıyım... |
Besiktas`imiza böylesi mi yakisiyordu,yazik!! |
HayırLı oLsun Beşiktaş'ımıza ... |
tabata yı izlemeyenler blmior, tabata çok yetenekli ve zeki bi oyuncu inş hayrlı olur |
Hayırlı uğurlu olsun Allah pişman etmesin . |
hayırlı olsun, allah utandırmasın.. n diim.. |
Takima yararli olur ancak verilen paraya yazik. Transfer rekorunu tabatayla kirdik |
Alıntı:
|
İnsallah Beşiktaşımıza Büyük Katkı Sağlar |
Hayırlısı olsun. Verilen para çok ama inşallah hakkını verir. |
hadii tabata göster kendinii şu fenerlisinden gslisine hepsinin azını açık bırakk..ben iyi olcana inanıyorum tabatanın..zaten mecbur inanaıcaz 8 milyondan sonra |
Way beeee bence süper olucak her şey!!! alkışlar herkese :) Allah utandırmasın (amin) |
hadi tabata yanılt bizi başarılı ol... |
hayırlı olsun... söylencek falza bişey yok... |
hayirli olsun sucu tabatada aramayin lütfen adam demediya 8mio bana verin diye adama destek vermemiz gerekiyor |
hayirli olsun ne diyelim..basarili olur insallah neden olmasin ama 8 Milyon Avroya cok daha basarili olacak bir futbolcu alinabilirdi ben ona yaniyorum.. |
hayırlı olur inşallah:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hayırlı olsun. Formada yakışmış Tabata'ya. |
valla kim ne derse desin forma yakismis ;) hayirlisi olsun besiktasimiza (: |
aynen yaa harbiden hoş durmuş tabatada siyah beyaz :) |
Napalım hayırlı olsun isallah iyi bir sezon geçirir |
Umarım takımımıza faydalı olur. |
hayirli olsun herkese nasip olmaz besiktas formasi tabata ona göre oyna ve formanin hakkini ver |
yakismis forma..Sampiyonlar liginde bizi basariya tasirsa verilen paranin ne önemi var ozaman... |
Hayırlı olsun... |
hadı hayırlısı basarılı olur ınsallah formada yakışmış herkeze nasip olmaz |
bayılıyorum olum sana bitiyorum ulan tabata bi yerde görürsem üstüne atlıcam olum süpersin lan japon disiplini brezilya ustalığı kralsın kral !!! mütevaziliğin yeter zaten yıldızsın koçum forman çıksın hem kardeşime hem kendime hem babama alıcam direk ! |
Türkiye`de Saat: 08:46 . |