![]() |
biraz mantıklı olsan belki gol atabılırsın cabuk oynuosun kaleyi bulamıyorsun.. |
Arkadaşlar forvet oyuncularımız üzerinde stres var. Takım hazırlık maçlarıda dahil o kadar maç yaptı atılan gol sayısı belli bu onları strese soktu gayette normal. Burada hocanın birşeyler yapması gerekiyor bence hazırlık maçları yaptırıp bu oyuncuların gol atmasını sağlamalı kaybolan güvenlerini geri getirmeli. Bu takımın sağ tarafına Ekrem'in orta sahasına Tabata veya Yusuf'un gelecek olması bu sorunun çözümünde bence %40-50 olumlu olur. |
nihat hırslı atamıyor,nobe hırslı atamıyor,bobo hırslı atamıyor,holosko hırslı atamıyor..ayakları bağlanmış bunların..acilen bir kurşun dökme olayına girmeleri lazım..şaka bir yana bencillik var biraz nihatta.. |
Nihat geldiğinde de demiştim, çok şey beklemiyorum ondan, eski Nihat olmadığını herkez biliyordur herhal...Ne eskisi gibi vurabiliyor toplara, ne de eskisi kadar güçlü...Tabii yine en azından bi 10 gol atar ligde, o kadarını da atmalı zaten, eskisi kadar iyi değil ama ölmedi daha, yavaş yavaş toparlanacaktır, ama biz ne kadar dayanırız bu kaça gollere, golcülerin beceriksizliklerine bilmiyorum... |
Alıntı:
|
artık ßiyerden ßa$Laması Lazım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nihat iyi olucak biraz daha zaman ;) |
hırsın ve gerginliğin son maçta bayaa zarar verdi nihat.. |
Türkiye`de Saat: 04:06 . |