![]() |
4-3-1-2 taktıgını dusun ismail K. toraman sıvok ferrarı tello tabata ernst nihat nobre holosko nasıl taktık =) |
cok ofans bence finki oynatmak zorundayız....aslında aurelio nun durumu hakkında bilgim yok bence sağlamsa alınabilir... |
rüştü toraman sivok ferrrari üzülmez fink ernst nihat tabata tello Nobre bnece böle daha garanti sakatlarda düzelince yusuf bobo holosko gibi yedeklerimiz olcak demektir ayrıca bir batuhan gircek gene iyi yerlere gelicez inşallah bence bu ara cok faydalı olucak |
bızdekı problemı bılıosun dımı arkadasım forvet hıc bızaman tek basına bısey yapamaz yanına bırı sart hızlı ve atik oda holosko (nobreyle bobo yu tek basına oynatmak ıntıhardır ) ernst tek kalsın zaten yalnız kalmaz holosko sart yusuftan bu sene nedense umutlu degılım nazaramı geldı nedır gecen seneye bak bursaspordakı oynayısına bak bıde suankı ne bak sankı adı yusuf kendı baskası |
forvet oynarsa çok ekstrem bi 11 çıkarmak zorunda kalırız ama bence denemeye değer şayet olursa tabatada afedersiniz öküz gibi şut tekniği var |
bu arada fink i niye harcıyorsunuz anlamadım ernst ile çok iyi paslaşıyorlar bunun yanısıra defansın böyle kuvetli durmasının nedeni birazda fink , adam orta ile defans arasında tek kişilik bir blok oluşturuyor . ismail toraman sıvok ferrarı tello fink ernst holosko nihat tabata yada tello tabata ernst fink nihat holosko |
bak arkadaşım Futbol dersi vericez sanırım biraz şimdi Futbolda santrofor başkadır forvet başkadır şimdi forvet kimdir beşiktaşda nihat holosko oynatırsan bence Tabatada oynar ama santrafor son vuruş özelliği olan top saklayabilen kalye sırtı dönük arkadaşlarına pas indirebilen adamdır beşiktaşda kim var santrofo oynucak o zaman bence bobodan daha iyi olan nobre arkasındada 3 forvet oynatıyorsun yane bir zamanlar barcelonanın oynadığı taktik bir zamanlar derken gecen seney kadar daha bu sene izleme fırsatım olmadı maclarını :) umarım anlamışsındır holosko santrofor oynuyamaz!!! son vuruş özelliği 0 ;) |
nihat tabata yanyana en ucta oynamaz arkadaşım olmaz naptın sen öyle bir ikilem oluştuyorsan ya boboyu yada nobreyi koymak zorundasın!!!! |
futbol dersıne ıhtıyacım yok arkadasım saol ;) ne oldugunu ıyı bılırım ben dızılısle gosterdım sana ne oldugunu nobreyı tek oynatıyosun ben buna sasırırım aylardır yazılıyo cızılıyo goruluyo bılınıyo sen sahsı fıkrını soyledın ben sahsı fıkrımı soyledım olay bu izleyelım gorelım ozaman olay santrafor forvet degıl dıızılım |
abicim oynar öylede bi oynarki , herşey kuralına uygun olmak zorunda değilki bazen ekstrem olaylar çok mükemmel sürprizler doğurur en azından denenmeli |
Türkiye`de Saat: 19:20 . |