![]() |
nıhat holsokoyla nasıl oynuyo ılerde nıhatın yerıne nobre olması lazım |
yaw yapma allah aşkına beşiktaş gecen sezon en iyi ölü topları kullanan takımdı şimdi tabatyla nihatı fovette oynatırsan hangisi cıkıp kafa vurucak :) olmadı ben veya sen gireriz orda kafayı cakar gölü atarız ben basket felan oynuyorum iyi zıplarım :))))) |
yaw yapma allah aşkına şimdi nihat ve tabatayı ilerde oynatırsan im kafa topuna vurukca unutmaki gecen sezon ölü toplarda en iyi takımdık bence nobre yada en kötü ihtimalle batuhan oynamak zorunda hee onlar olmaz artık yan toplarda ben yada sen cıkar kafa topuna golü yazarız artık diosan oke :D ben basketbol felan oynuyorum olmadı ben cıkarım iyide sıcrarım haa :) yada atakları düşün uzun toplarda kaleye sırtı dönük forvet hattına zıplayıp topu alıp kim dağıtcak topu bence nobrede oynamalı iyi olucak iyi ümidimizi kaybetmeyelim sakatlarda düzelince her şey güzel olucak :) |
bende lisanslı basketçiydim 2-3 yıl önceleri , iyide futbol oynarım olurmu olur lan harbi öyle yapalım |
hacı yusuf yetişcekmimiş gs ye haberin varmidur ? |
yusuf yetısse bıle oynaması taraftarı degılım şimdilik zamana ıhtıyacı var benım fıkrım bu |
yok ya yusuf lazım en azından yedekte lazım...pashaaaa bize yusuf lazımmmmmmm :) olmadı ama idare et işte |
rüştü ekrem sivok ferrrari ismail ernst bobo tabata tello BATUGOOOOL bu arada ernstin yerine 2 yarı fink girer çünkü o bölgenin çok dinamik ve yıpratıcı olması lazım onun dışında bu takımda batuhan banko oynar batunun zlatan ibrahimoviç ten tak farkı tecrübesidir eğer bizim egosantrik hocamız izin verirse onunda üstesinden geliçektir.Bu sene öle kehanetler falan tutmaz kimsede bizim toparlanmamızı beklemez. |
yedekte olmalı hacı 2 .yarı girmeli |
bize bi son vuruş ustası lazım |
Türkiye`de Saat: 17:11 . |