![]() |
=)))) ya tamam takımızı oyuncularımızı sevıyoruz ama bazende elestırmek gerceklerı gormek lazım allah askına yusuf sence hazırmı ha yedeklerde tabıkı olur ama suan ilk 11 de oynayamaz |
ölüsü oynar yusufun ya , bu arada şu batuhanıda ben pek izlemedim bi izlesemde görsem , neymiş bu batu ya herkes süper müthiş diyor ama bi oynatmadılarki görelim |
katılıyorum son vuruş ustası lazım oda TSUBASA |
Alıntı:
bu takım manudan 12 yemezse adam değilim :) |
[quote = kral_kobra35; 1.090.568] bu takım manudan 12 yemezse adam değilim :)[/ quote] tam ona benzer bısey yazıcaktım =)) |
gs iyi maçı iyi geçerse , bu takımda man u nun burda anasını ağlatır he ağlatamazsada ben adam değilim . |
gecen senekı futbolla bunu soyleyebılırdım ama busenekı futbolla bunu soylemek zor |
ama enox isimli arkadaşın yazdğğı kurguyla batman petrol ofisini belki yeneriz bence :) ya o salakları yenmemizi o kada cok istiyomki hele o rooney o kadar uyus oluomki domuz suratlıya birde ingiltere yapılan bi araştırmaya göre ingiliz kadınlarının en cok sex yapmak istediği futbolcuymuş ben onların zevkine edeyim :D :D |
abicim gecen seneki kadro duruyor araya giren yenilerde süper bi uyum süreci vardı bide ileri top taşıma onlarda çözülecek elbet o zamana |
madem öyle cıftlıge gıdıp domuz satın almak zor degılkı ıngılız kadınlar ıcın farketmez ha o ha o =))) |
Türkiye`de Saat: 19:20 . |