![]() |
sezon bitince soyledim ne olursa olsun demir orenden kurtulmali bu klup ya demir orenden yada etrafindaki es bitiremeyenlerden kurtulmali demir orenin tek sansi var mevcut yonetimdeki hickimseden birisini almayacak yanina ve besiktasin en kuvvetli isimlerinden bir yonetim olusturacak ancak bu seilde hem kendini hem besiktasi kurtarabilir yanindaki bu isbilmez odunlarla devam ederse yola cok yanacak daha basi ve bu sefer tarih bile affetmeyece dmiroreni |
cikin demirörene karsi aday olun, bos bos konusmakta üstünüze yok hadi bide icraat görelim erkek olan aday olsun |
Alıntı:
|
bjk 2008 - 2009 tsl şampiyon bjk 2008 - 2009 süper kupa şampiyon yönetim - demirören . kadro - bu kadro . |
Alıntı:
benim demek istediğim kongrede niye susuyorlar madem memnun değilsin çıkarsın aday olursun hesabını sorarsın |
Alıntı:
|
umarım tabata ben dahil herkzi yanıltır!... |
Alıntı:
vizyonsuz yönetim, herşeyi eline yüzüne bulaştırıolar ya.. Her yabancı transferindede bukadar zarar edilmeski be kardeşim.. Bilmiosan çektir git. |
vala bencede elano 7.5 ediyorsa tabata 75 eder |
Alıntı:
illaki zarar edicez zaten moruk ondan! 30 yaşındaki adamdan karmı ediceeni sanıyosun alabildiiğin rn yüksek verimi alıcaksın okadar!.... |
Türkiye`de Saat: 00:19 . |