![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama oynayacağına oyuna bakın |
8 milyon euroluk oynamıyacağı kesin!... |
Alıntı:
daha adam oynamadan yorum yapıyorsunuz |
Alıntı:
Arkadaş aldığı para tamam yüksek zaten herkes bunda hem fikir ama oyuncuya ön yargı ile yaklaşmak daha oynamadan hakkında olumsuz yazılar yazmak sence normal mi ? |
Alıntı:
|
ne oynadığını az çok bilioruz ama.... avrupada sence kaldırabilicekmi tabata bizi?? ben sanmıyorum.... inşallah ben yanılırım burdanda yönetime çıkıp tebriklerimi yollarım!... ben salakmışım helal siz futboldan anlıyosunuz die ;) |
bize düşen bu saatten sonra desteklemek artık Beşiktaşın futbolcusu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
neyse artık para ödendi gitti, biz nasıl oynck ona bakalm, bakarsınız oynar 8 milyon euroluk |
Alıntı:
bütün takımlar kadrolarını kurmuşlar hangi takım futbolcusunu verir ? bu zamanda alabileceğinin en iyisini aldı |
Destek olun o zaman para verildi bu adamların karşısına kimse çıkmazsa biz dah çok 8 mılyonlar verırız biz üzerimize düşen görevi yapalım. |
alınmasaydı daha iyidi bence.... yedik yine bi kazık eywallah dediiniz gibi bundan sonra oyıyacağı tapo bakmak gerekr ;) |
bekleyelim görelim o kadar konuşmayı bliyorsunuz kuru laf kalabalığı |
takıma destek farklı, yönetime eleştiri farklı.. bekleyipte yönetimin saçmalıklarını görmektense, büyük beşiktaş taraftarının serdar bilgiliye yaptığının aynısını demiörenede yapması gerekir. Küfürle geldi küfürle gidicek !! |
Alıntı:
|
tabata transferi beşiktaşın hedefini açıkça göstermiştir.türkiyede 2 büyük yaratılmaya çalışılıyor diyordu sayın başkan.eee sen böyle savurgan olursan,elalem elanoları,keitaları,andre sandosları alır.kadroları yıldızlarla donatır,bizde öyle baka kalırız.sen bizi ekonomik olarak ve kalite olarak düşürdün başkan. |
Alıntı:
Bende daha önceki söylediklerimi tekrarlıyorum sende bu büyük Beşiktaş taraftarından birisin gel buyur küfür et stadta gelemiyorsan bulundun yerde toplan orda küfür et gideceklermi ? hayır biz burda sivas maçında yaptık bunu sonuç galip takım malup oldu yönetim gittimi ? hayır. o maçtan sonra bir tane isim çıktımı muhalafet oldumu ? hayır olan takıma oldu 3 puan gitti. Bir muhalif isim çıkmadan protesto anlamsız olur bunu Büyük Beşiktaş taraftarı biliyor kimse şüphe etmesin ;) |
beşiktaş tarafartı bilioda... şu yönetime talip olup şu adamı ordan indiricek kimse yoksa bunu taraftar yapar!... |
Alıntı:
Şampiyonluk sonrası herşey unutulup büyük başkan die bağırdıklarını hatırlayınca o yapılanlarında benim gözümde pek bi anlamı kalmıo ;) |
ben her maç oradayım büyük başkan diye bağardığımızı hiç hatırlamıyorum. bilakis burda başkan için değişti görevde kalsın diyenleri okudum ben sampiyonluk sonrası bile bu görevi bırakması gerektiğini yazdım. Küfür dağarcığın genişledi bak sonuç ? yönetim hala yerinde yani çözüm yolun yanlışmış ;) |
Alıntı:
Anlaşıldı mı yavrum !.. |
rockstar sadece provakasyon yapıosun olm sen provakatörmüsün nesin .. |
Alıntı:
arkadaşım..bir şeyin fiatını etkileyen faktörler arasında ona duyulan ihtiyaç maliyetten sonraki en önemli unsur dur..yani sana şöyle söyliyeyim...1 şişe suyun fiatı bakkalda 50 kuruştur ama deniz kenarında 1 liradır..çünkü denizden çıkmış,güneş altındaki adamın suya ihtiyacı daha fazladır..bunun adı arz/talep ilişkisidir..Yani,bir mala olan ihtiyacın fazlalığı,alındığı anda göreceği işin çapı bazen ederinden fazla ödenmesini gerektirir.. Tabiiki tabata yı sezon sonunda masaya otursan en fazla 4-5 e alırsın..ama transferin bitmesine 1 gün kalmış,diğer alternatifler de Beşiktaşı beğenmemiş,eldeki adaylardan Yusufun sakatlığı uzamış,Tello yeterince verimli olamamış ise koz G.Antep başkanına geçer..ve o anda Tabatanın değeri 8 milyon olur.. Ekonomide,iki bedel vardır 1-Nominal bedel: Yazılı olan değer.. 2-Raiç bedel : Yani ,o mala o anda duyulan ihtiyacın getirdiği bedel Beşiktaş ,Tabata yı raiç bedel üzerinden almıştır..Olaya bu şekilde bakarsak daha gerçekçi olur bence arkadaşım.. |
Alıntı:
|
görcez olum görmeden konuşmayın . |
Göreceğiz herşeyi. |
Alıntı:
|
adam güzel ona kimse bise diyemes ama 8 milyon euroda etmes ki yhaa o paraya tabatadan daha kaliteli adamlar alınır |
Destek mestek filan diyorya bazı arkadaşalar biz de eleştiriyioruz ya aramızdaki farkı size söyleyeyim. 1-Sizler günü kurtarma peşindesiniz. Bizler geleceğin nasıl karanlık olduğunu görüyoruz. 2-Siz bu sezonu düşünüyorsunuz, biz geçmiş sezonları dahi düşünürüz 3-Siz gelecek transferlere aman destek verelim dersiniz, biz onları nasıl elden çıkarırız, boşa giden milyon eurolar ne olacak diye düşünürüz. 4-Siz ona destek verirsiniz 1 tane atarsa kendine gelir dersiniz, biz imza parası için hiç utanmadan ağlayan sızlayan adama nasıl kaptanlık pazubandı verirler diye düşünürüz. 5-Siz küme düşmeye aday takıma 2 gol atılınca tüm sorunların bittiğini düşünürsünüz biz bu futbolla şampiyonluk adayı rakiplerimize karşı neler yapacağımızı düşünürüz. Herkes farkında aslında neyin ne olduğunun. Kim haklı kim haksız kulüp nereye gidiyor belli. Kiminin işine geliyo bu hal kiminin ise canı yanıyo bu duruma ve benim gibi sadece üç-beş cümle yazıp durur. |
Biz destek veriyoruz ya vermeyen arkadaşlardan farkımızı da ben size söyleyeyim 1-Bizler takım iyi de olsa kötü de olsa desteğimizi aynı oranda veririz diğer arkadaşlar gibi kötü günde takıma sırt dönmeyiz. 2-Bizde takımı yönetimi eleştiririz ama yapıcı olarak bazı arkadaşlar gibi peşin hükümlü olarak yıkıcı yorumlar değil. 3-Bizler takıma destek vermek için maça gideriz bazı arkadaşlar kendilerini rahatlatmak küfür etmek için 4-Biz kötü günlerde nasıl birlik oluruz diye düşünür birlik olmamız gerektiğini bas bas bağarırız ama bazı arkadaşlar olmaz futbolcuya küfür edelim belki oynar , hocaya küfür edelim belki taktiği değiştirir, yönetime küfür edelim belki gider mantığında 5-Bizler bu forma altında oynayan tüm oyunculara saygı duyarız destek verırız ancak bazı arkadaslar o futbolcuya geldığı takımdan dolayı ıstedığı hakareti yapabılır. 6-Bizler bu zor günlerin elbet geçeceğini biliriz stadta küfür edip protesto etmenin takıma zarar vermekten başka bişey olmadığını biliriz bazı arkadaşlar hayatı boyunca maça gelmeden orada neler yapmamız gerektiğini yazar durur. Son : Biz Beşiktaşın bize babamızdan kalan miras değil oğlumuza olan borcumuz olduğunu bildiğimizden birlik olmamız gerek diye her yere yazarız bazı arkadaşlar bunları yazanların kendileri kadar Beşiktaşlı olmadığını zanneder ve öyle yorum yapar ! |
amma uzatıldı bu tabata konusu yaa hakkaten leş kargaları azı olan konuşuyo yaa.sizene kardeşim sizene ona bakarsanız topuzda bilmem kaç lirayken fener servet verdide aldı kimse bunların lafını yapmyıo.ferrariyi alırız konşrlar nihatı alırız konuşrlar onu alırız bunu alırız hep konuşuyolar sizlere ne yahuuu alla alla.ulan umarım bu tabata ilk maçta gs maçında oynarda inş. yenerizde tabata bu maçta kendini ıspatlar umarım.şuan tek isteğim bu. |
Türkiye`de Saat: 11:42 . |