![]() |
Bobô & Toraman Müjdesi http://www.fotomac.com.tr/2009/08/30...18F46C632x.jpg Sol diz iç yan bağlarında esneme olan sambacı ile ameliyat sonrası yükleme yapılan Toraman, G.Saray maçında sahada. İyi haber var Ligin ilk haftalarındaki maçlarında sakatlıklar nedeniyle istediği tempoyu yakalayamayan siyah-beyazlı ekip, milli maçlar nedeniyle verilen arada bu sıkıntısını gidermeye çalışacak. Kulüp doktoru Devrim Urgun, Bobo ile Toraman'ın G.Saray maçında hazır olabileceklerini ifade ederek şunları söyledi: Özel program "Bobo'nun sol diz iç yan bağlarında esneme var, tedavisi sürüyor. Bağları kuvvetlendirecek şekilde program uyguluyoruz, büyük ihtimalle derbiye yetişecek. Topuğundan ameliyat olan İbrahim Toraman ise ameliyat sonrası standart programını uyguluyor. Onu da G.Saray maçına yetiştireceğiz." |
İki futbolcuyada cok ihtiyacımız hem bu sayede ferrari yada sivok ikilisinden birini dinlendirmiş oluruz |
sonunda iyi bir haber.. |
evet yaa gelsin as adamlarımız artıkk |
yavaş yavaş düzeliorz, g.antep maçndaki oyunumzda diğerlerine göre daha iyiydi inşallah daha iyi olacağız |
Bugün aldığım en güzel haber.(: |
iste bu güzel bir haber |
Güzel haber.. |
iyi bari sevndim çokk. |
yaşasın AŞKIM dönüyo AŞKIM :):) bobo için de çok sewdindim :D |
kim ne derse desin bobo bu takimda herzaman 11 baslar olusu bile holoskodanda nobredende 2 gomlek ustun bana gore yoklugunda cok anlasiliyor bu batuhan bobo denesin denizli bikere bakalim nasil olacak |
Alıntı:
her maç en az 3 atarız..Batugol Nobre den daha iyi bi pivot santrafor...Nobre-Bobo yerine...Batu-Bobo daha iyi lur batu indirir bobo çakar |
Gayse maçında ikiside kulübede olur bence...Zaten Tabata geldikten sonra Bobo'nun forma şansı iyice azaldı, Denizli kimleri kesipte Tabata'ya yer açacak meraklan bekliyoruz...Toramanda daha hazır değildir, İ.Kaş alır formayı yine... |
Alıntı:
|
Fink-Bobo ikilisi bence de...Sivok-Ferrari'yi bozmaz hoca, Tello-Ernst'te garanti, Holo-Tabata'da diğer 2 yabancı olur herhal...Gerçi Holo da iyi değil, Fink'i oynatıp Holo'yu da kulübede tutabilir, şaşırmam... |
Alıntı:
|
sewindm dönmeLerine.. ihtiacımıs oLucak her FutßoLcuya.. |
Türkiye`de Saat: 16:06 . |