![]() |
Üzülmez'den Rooney'e Cevap ! Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 15 Eylül tarihinde Manchester United'le İnönü Stadı'nda oynayacağı karşılaşma öncesi Wayne Roneey'in sözleri nedeniyle ortalık fena karıştı. BEŞİKTAŞ'TA FUTBOLCULAR, YÖNETİCİLER VE TARAFTARLAR Rooney'e cevap verdi.. İngiliz golcünün internete yazdığı 'Elma soslu, kızartılmış patatesle doldurulmuş 'Turkey'e (hindiye) bayılırım' ifadelerine Beşiktaş'ın emektar kaptanı İbrahim Üzülmez'den tokat gibi cevap geldi. Profesyonel bir futbolcunun bu tür konuşmalarda bulunmasının son derece yanlış olduğunu belirterek, 'En azından tanımasa da karşısındaki meslektaşına ayıp. Futbol çok değişken bir oyundur ve kimin ne sonuç alacağı hiçbir zaman belli olmaz. Kendilerini bizden üstün görmeleri, ayrıca bir avantaj. İnönü'ye ne havalarla gelenler oldu ve nasıl döndüler, bunun örnekleri çok. İlk maç İstanbul'da, yani Manchester United misafirimiz olacak. Türk misafirperverliğini görecekler. Meslektaşıma son olarak şu mesajı ileteyim; misafir umduğunu değil bulduğunu yer' dedi. SOĞUK BİR İNGİLİZ ESPRİSİ BeŞİktaŞ Asbaşkanı Levent Erdoğan ise Rooney'in sözlerini 'Soğuk bir İngiliz esprisi olarak kabul ediyorum' şeklinde değerlendirdi. Erdoğan, 'Ardında çok ciddi bir şey aranmaması gerekir. Hakaret olarak algılanmamalı. Mesela bize bir Mısır takımı çıkmış olsaydı, mısırla ilgili espriler üretebilirdik. Bu demecin Beşiktaşlı futbolcuları motive etmesi konusuna gelince; Beşiktaşlı futbolcular zaten davasına inanmıştır. Gerek Manchester, gerekse gruptaki diğer maçlarla ilgili hedeflerimiz belli. Oyuncularımız, sahaya davalarına inanmış bir şekilde çıkacaklar ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar. Motivasyon için Rooney'in demecine ihtiyaç yok' şeklinde konuştu. Çok cahil kalmış Çarşı Grubu'nun liderlerinden Alen Markaryan, Rooney'in bu açıklamasıyla kendisine sempatiyle bakan Türk taraftarının antipatisini kazandığını dile getirdi. Klasikleşen hindi esprisinin günümüzden 30 yıl öncesine ait olduğunu dile getiren Markaryan, 'Bu da Rooney'in kendisini geliştiremediğini ve cahil kaldığını gösteriyor. Günümüzde üretken insanlar futbola bir şeyler katabilmeli. Rooney doğal olarak Beşiktaş taraftarından o karşılaşmada negatif bir tepki alacaktır. Bu haraket sadece Beşiktaş taraftarına değil, tüm Türk futbolseverlere yapılmıştır, dolasıyla taraftardan da nasibini alacaktır. Biz yine futbola gönül verenleri sağduyulu olmaya davet ediyoruz' şeklinde konuştu. Öte yandan Rooney'in tartışma yaratan sözleri, internet ortamında da büyük tepki gördü. |
helal ibo tokat gibi valla.. :D |
'misafir umduğunu değil bulduğunu yer' helal ibo :D |
maçta rooney in ayağına top gelirse eyvah eyvah mahvederler rooney i:D:D |
TSUBASA MANCHESTERADA BASA ! |
ooo harika cevap ;) |
Delime bak ya helal olsun:D:D |
deli den akilli bir cevap :D |
Alıntı:
|
helal olsun deli Ibo verdi cevabini ;D |
Valla helal olsun deli mükemmel bir cevap olmuş. O gece rooney'in bizden çekeceği var. |
süper cevap vermiş :) ben olsam ne kadarda iyi olsam korkardım yani tedirgin olurdum :D |
sen dur bakalım rooney sen mi hindi yiyeceksin yoksa biz seni mi hindi niyetine çevireceğiz göreceksin d...z suratlı... |
Herkez Rooney'e Dalcak =D |
deli'm benim be koçum :D:D misafir umduğunu değil bulduğunu zheaaha :D |
Sahada cevap vermek daha mantıklı olucak |
Deli İbom Süpersin |
toromana verelim ronneyi bitirsin onuu :) |
RÜŞTÜ ! HAKAN ! FERRARI ! SIVOK ! FINK ! IBRAHIM UZULMEZ ! ERNST ! BOBO ! HOLOSKO ! NOBRE ! TSUBASA OZORA ! NIHAT KAHVECI ! TORAMAN ! ISMAIL ! YUSUF REIS ! VE DIĞERLERI ! HERKES YERINI BILECEK MANCHESTERDA BILECEK ! |
ibrahimm chelsea ile deplasmanda oynadıgımız o destansı maçta sol kanattan ne top ne adam geçirtmişti gene burdaki liverpoll maçındada muhteşem oynamış tek bir pozisyon vermemiştik o kanattan..bu maçlar önceside ibrahim hep görecekler diyodu harbiden gördüler bence manchester maçında ibrahim gene müthiş oynayacak sakın köybaşını oynatmayın iboyu istiyozzz |
ya ne toramanı sivoka verecz onu..toraman hazır deil daha |
deli alır bunun havasını :D bu arada yapılan bir ankete dünyanın en antipatik furbolcusuda rooneydir lakapları :'Domuz Surat' ve 'Shrek' bunlardır Onepoll adlı şirketin yaptığı araştırmadır.önce kendi imajını düzeltsin adam olsun sonra konuşsun kimlerin havasını almadık ki |
eğer gs maçından moralsiz ayrılmaz isek yandın evladım . |
ya valla ben korkuyorum bu takımdan bu haldeyken gs macını kaybetsek bile united macını almalıyız zorundayız :D böle bi cevap verildiyse en iyisi yenmektir:) |
Arkadaşlar herkes gs maçından bahsediyor ama sanırım o maç ertelenecek.. Milli takımın deplasmanda çarşamba günü maç yapacak olması nedeniyle bizim maçın ertelenmesi söz konusu olabilir..Ve olmasıda gerekmektedir.Sonuç olarak milli takımdan gelecek oyuncularımız perşembe günü yurda dönecekler ve kalan 5 gün içinde 2 maç yapma olasılıkları olmayacaktır... |
Alıntı:
ibo bugun çıkan haber ne kadar doğru bilmiyorum ama ; 12 Eylül'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan sezonun ilk derbisinin maç yoğunluğu nedeniyle ertelenmeyeceği bildirildi. 5 ve 9 Eylül'de oynanacak milli maçlar hem de Kara Kartal'ın derbiden 3 gün sonra Manchester United ile karşı karşıya gelecek olması nedeniyle erteleme gündeme gelmişti. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
valla gommus lafi :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
deli den akilli bir cevap :D |
Helal olsun ibo be yürü kim tutar seni !!! |
geL 15 eylül geLL |
anLayana aqıR LaF ;) |
güzel cevap vermıs deli ibrahim kapak olmuş daha acılmazda =) |
Biri Der Topuz , Biri Der Moruz İnönü'ye Gelince Alayınıza Koruz ! sıra sizede gelicek |
bravo deli ibom :D |
|
waybe süpersin ibo |
yürü be İbrahim abi kim tutar seni.. |
Türkiye`de Saat: 05:42 . |