![]() |
Tabata 15 Numarayı Giyecek Sonunda transfer gerçekleşti, Tabata namıdiğer Tsubasa resmen Beşiktaşlı oldu. Peki Brezilyalı futbolcu Kartal’da kaç numarayı giyecek. Rodrigo Tabata bu soruya kendisi formül üretti. "10.5 numarayım ama o formayı giyemiyorum. 105 de imkansız" dedi ve KAÇ NUMARA FORMA GİYECEĞİNİ AÇIKLADI http://photos-d.ak.facebook.com/phot...98399_1204.jpg Mustafa Denizli, “Bize 10 değil 10.5 numara lazım” dedi, bütün Türkiye ezberledi. Haftalarca dillerden düşmedi, herkes 10.5 numarayı konuştu. Sonunda transfer gerçekleşti, Antepli Tabata resmen Beşiktaşlı oldu. Peki Brezilyalı futbolcu Kartal’da kaç numarayı giyecek. Rodrigo Tabata açıklıyor: 10.5 numarayım ama o formayı giyemiyorum. 105 de imkansız. Ben de o nedenle 15’i seçtim. Yani 10 artı 5. |
15 Numara güzel Düşünmüş |
hayırlısı olsn inşalah 15 numralı forma ile çok gol atıcaktır tabata |
Akıllıca Bi Düşünce :) Hayırlı oLsun |
böyle akıllıca paslar atar inşallah :) |
15 numaralı forma demek 15 gol ve 15 asist demek :D hayırlı olsun tekrar tabata.. |
hayırlı olsun :) |
ya bu adamın forması ne zaman satışa sunulur aşağı yukarı , bi fikri olan yokmu bjk store a çok uzağım boşa gitmek istemiyorum lütfen biri bi fikir versin |
çıkınca haberin olur burda zaten söylriz sen sıkma canını :) |
çok zekice :D |
delgado dan daha iyi olda baska bisey istemiyorum |
delgadoda bi iyileşse delgado - tsubasa öff ne müthiş olurdu |
tabii delgado eski güzel formuna kavusursa :D:) |
hayırlı olsun numaran önemli değil... hakkını ver yeter!.... |
çok zeki bir futbolcu arkadaşmz.. |
zekice.. |
inşallah 15 gol ve 15 asist yaparsın bu formayla |
espiri niteliğinde olması numaranın güzel harbiden.. |
hayirli olsun (: |
Güzel düşünce:) Hayırlı olsun:) |
gs için hagi ne ise bjk içinde tsubasa o olacak buraya yazıyorum !!! bjk mizin pascal noumadan sonraki en büyük iz bırakan yabancı transferi olucak şeklindede bir iddiam var |
Alıntı:
|
şahsi iddiamdan öte değil :) herkes herşeyi iddia edebilir sonuçta iz bırakması takımın diğer oyuncularınında iyi işler yapması ortaya iz bırakacak işlerin çıkmasıyla bağlantılı birazda |
bizim 10 numara eksiğimizi tamalasında ben başka bşe istemiorm, ama inşallah dediğin gibi olur :) |
inş :D ama olurmu olur yani bak ümitli ol adamın top tekniği çok iyi yoksa avukatı olmazdım muhaha |
Alıntı:
|
bu transferde en çok konuşulan 8 milyon avro oldu bence 8 i giymeli 15 i neden giyiyor |
8 numaralı formayı gıyerse mıllete ve medyya konusması ıcın malzeme vermıs oluruz zaten o skoru konusmak ıcın yer arıyolar gerek yok 15 ıyı olmus 15 numarada futbol oynarsa bu ıs tamamdır |
Türkiye`de Saat: 10:01 . |