![]() |
Alıntı:
Arkadaş o kadar brezilya ligini takip etmişsin birazda Türkiye ligiyle ilgilenseydin Batuhan hakkında da Tabata kadar bilgili olurdun bu kadar merak etmezdin. |
1 sene oynasın batuhan bu takımda.. sercan 9 milyon euro ediosa batu en az 19 milyon euro eder.. herkes önyargıyla yaklaşıo batuya.. acaba kaç maç beşiktaş formasıyla maçını izledilerki... Bi şans verilsin herkes görücektir zaten.. |
Alıntı:
Birazcık araştırmanı tavsiye ederim.. |
Aylardır sakat, ameliyattan çıkmış, takıma daha 1 hafta önce katılmış, doğru düzgün antreman yapmamış adamı nasıl oynatacaksın? Nasıl takip ediyorsunuz Beşiktaşı anlamıyorum ki. |
evet ya batu sakatliktan daha yeni cikti, hele bi antramanlara katilsin o zaman hoca biseler düsünür |
Batuhan Kadro'ya Girdiğinde , 3-4 Maç Gol Atamadığındada " Defol Batuhan " dersiniz. Neye Acele Ediyorsunuz Anlamış Değilim. |
batuhanı merak ediyorum derken : beşiktaşta şu anki kadro içerisinde nasıl bir performans sergileyeciğini bilmiyorum demek istedim . tanıma meselesine gelincede tanıyorum elbette ama bjk de oynarken fazla görmediğim fazla tanımıyorum . |
Alıntı:
|
Batuhan 3 hafta sonra oynayabilir daha idmanlara bile cıkmadı |
Alıntı:
Batuhan sakat antremana yeni başladı hocanın işine karışmayın işinize bakın . herif sakat hala batuhan diyorsunuz yav herif sanki zlatan ibrahimovic . |
Türkiye`de Saat: 16:47 . |