![]() |
Ahmet Çakar: Demirören Beşiktaş'ın geleceğinin içine etti Tele Gol yorumcusu Ahmet Çakar, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e inanılmaz suçlamalarda bulundu http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Ahmet Çakar, "Denizli 'Leş kargası' ifadesini sadece bana söylemesi gerekiyor. Karga ne demek. kargalarla ilgili bir inceleme yaptım kıluvuzluk yapma gibi bir yetenekleri yok. Karga çok zekidir . Bunlar leşe yönelir. Karga ailesine aşırı düşkün ve bütün kargaları korur. Karga olmaktan gurur duyarım. Mustafa Denizli Alzhemier olabilir veya üçüncü dünya ülkelerindeki basit davranışlar veya iyice şaşırdı. Bana söylemediyse sakın benim gözüme sökülmesin. Serhat Ulueren: Adım gibi eminim bu sözleri Sinan Engin'e söyledi. Ahmet Çakar: Ayıp etmiş o zaman. Mustafa Denizli, Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten, Reha Muhtar ve Demirören'le yemek yedi. Onlara sordum. Mustafa Denizli'ye iletttiler onlar da bu soruyu. Ancak onlara da 'Ben onu gazeticilere söylemedim' demiş. Denizli sezon sonunda gitti, Çeşme'de tatil yaptı. Sezon başı takımı kuracağına gitti tatil yaptı. Beşiktaş'ı da bu hallere getirdi. Demirören Beşiktaş'ın geleceğinin içine etti Beşiktaş Gaziantepspor'a inanılmaz para kazandırdı. Gazetelerde Demirören ve İbrahim Kızıl'ın iş ortağı olduğunu okudum. Ben bu transferlerden yşüphe duyuyorum. Fenerbahçe Santos'u, Galatasaray Keita'yı ve Elano'yu alırken Beşiktaş Gaziantepspor'u ihya etti. Santos ve Elamno Brezilya Milli takımı'nda oynuyor. Tabata nerede oynuyor? Milli Takım'da esamesi okunmuyor. Temmuz'un ortasında görüştüğüm Denizli Tabata'yı transfer etmeyeyi düşünmediğii söyledi. Beşiktaş'ın geleceğinin içine edildi. Beşiktaş inanılmaz bir borç batağı içine girdi. Beşiktaş'a çok yazık oluyor |
ahmet çakar bu aralar haddini fazla aşıyor, Beşiktaş Başkanına karşı daha saygılı, seviyeli eleştiri yapması lazım |
hayır ahmet çakarın uslubu böyle.ahmet çakar dünde böyledi bugünde böyle yarında böyle olacak.gelelim ahmet hocanın söylediklerine... kesinlikle katılıyorum.sözlerinin altına imzamı atarım.denizli ile demirören yaktı bizi. |
banlayın şu adamı :D |
allah aşkına herkes konuşsunda şu adam konuşmasın ya |
sebeb :D bana mı banlatın dediniz. :D |
ahmet çakar ilk defa doğru bi cümle kullanmış transfer konusunda.. |
benim düşüncelerimi söylemiş çakar. |
Ağzı Olan Konusuyor.. bLa bLa bLa. |
Bu tür adamlar bu konuşmaları yapmadan taraftar forumlarına giriyorlar ve oradaki yorumlara göre çıkıp konuşuyorlar. Benim Beşiktaşlı kardeşlerim takımı hakkında bu tarz adamlara laf verdikten sonra adama kızmak haksızlık olur !! Şartlar ne olursa olsun ben her daim bu tarz adamlara karşı takımımı ve her ne kadar sevmesem de başkanımı korurum !!! |
Alıntı:
çok güzel açıklamışsın ağa |
Mesaj mı geldi Sinan! Perde arkası... Tele Gol programında Ahmet Çakar Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i can siperane savunan Sinan Engin'e bu sözlerle takıldı http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Sinan Engin sana soruyorum, "İsmail, Ferrari, Nihat ve Tabata gelecek 24 milyon euro para vereceksin. Bunun yanısıra Gökhan Zan'ı bedavaya Galatasaray'a kaptıracaksın. Neden 15 milyon euro Beşiktaş'la G.Antepspor arasında para transferi oluyor? Beşiktaş Genel Kurul'u hesap sormalı. Sinan Engin sana soruyorum, "Sen bugün menajer olsan 'kendine gel başkan şaşırdın mı?' diye sormaz mısın?" dedi. Sinan Engin bu soruya, "Ben bu soruya cevap vermem" dedi. Bu sözlerin ardından programı yöneten Serhat Ulueren reklam arası verdi. Arada Sinan Engin'e sinirlenen Ahmet Çakar, "Neden susuyorsun Sinan. Program sırasında sürekli telefonuna bakıyorsun. hem beşiktaşlıyım diyorsun hem de susuyorsun, "Bir yerlerden mesaj mı geliyor" diye sitem etti. Sinan Engin'in, Çakar'ın bu sorusuna, "Burada yapılan transferleri eleştirmek bana yakışmaz" diye cevap verdiği öğrenildi. Demirören Denizli'ye barış çubuğu Programın son bölümünde söz alan Ahmet Çakar, "Ben Mustafa'nın belgeselini yapacağım; "Mustafa 2"... Can dündar'ın yaptığı belgesel çok tartışılmıştı. Mayıs ayında da ben Mustafa Denizli'nin belgeselini yapacağım" dedi. Sinan Engin de "Ben mustafa hoca'nın artık konsantre olacağını ve beşiktaş'ta çok başarılı olacağına inanıyorum. Bu yüzden artık eleştiri yerine tam destek olacağım" ifadesini kullandı. Kulübe yakın kaynaklar, Engin'in bu sözlerinin, Demirören'den Denizli'ye barış mesajının olduğunun altını çizdiler. |
hiç sevmem bu adamı ama helal olsun içimdeki zehri boşaltmış tebrikler bikinili ahmet çakar :) |
Ahmet çakar haddini bil karşında ki Beşiktaş Başkanı askerlik arkadaşın değil . edepli ol . |
normalde pek haz etmesemde adamın üslubu hep aynı biraz patavatsız ama haklı... |
Adam haklı.... |
ben de transferlerde hata olduğunu düşünüyordum.aldığımız topçuların hepsi kaliteli hatta tabata bile ama çok para verdik diye içim rahat değildi.taa ki bu ahmet bunları söyleyene kadar.demekki yerinde ve güzel transferler yaptığımızı o da biliyor |
her nekadar kendisini sevmesemde haklı konusmuş.! |
dogru soze ne denır objektıf olalım ahmet cakarı sevmem ama dedıklerı dogru |
sayin demiröreni elimde olsa vallahide billahide birkasik suda bogarim,önüme ciksa inanin neler yapabilecegimi düsünmek bile istemiyorum,yanliz o benim o besiktaslilarin baskani,ben söverimde severimde,biz bir aileyiz,benim baskanima cigeri bes para etmeyen car cakallar dil uzatamaz,yukarida arkadasin birinin ifade ettigi gibi,besiktas baskani askerlik arkadasin degil onunla öyle konusacan.haddini bil ahmet cakar,yoksa postu deldirince yüreklendinmi.bu dünyada herkes besiktasi konussun elestirsin ama sen ve doberman erman besiktasimin o kutsal adini o pis kokan igrenc agizlariniza almayin,besiktasim okadar düsmedi daha.bizim baskana elbette biz hesap soracagiz,ama bunu tv basinda reiting ugruna yapmayacagiz,genelkurulda soracagiz,ailenin icinde soracagiz.hadibakalim defolun gidin,cekin o önayaklarinizi besiktasimin yanindan. |
mayonu giy sonra gel laga luga et |
Başkanın ve denizlinin kendisini muhatap almasını ve gündeme bir şekilde oturmak istiyor bütün amacı bu. Kesinlikle muhatap alınıp cevap verilmemeli. |
%100 doğru helal olsun ahmet hoca her zaman sevmişimdir seni :D |
Ne yani, söyledikleri yalanmı? Kendisini hiç sevmeyebilirim, ama dediklerine yalan diyecek halim yok...Onun dediklerini herkez diyor, sadece o daha ağır konuşuyor...Geçen sene başkana toz kondurmayan, Denizliyi el üstünde tutan S.Enginbile eleştirmeye başladı olarak, o bile bunları diyorsa Ahmet Çakar gibi biri niye demesin...Ona malzeme verenlerde ayıp!. |
Senin de ne olduğun ortada Ahmet Çakar...Boşbeleş dedikleri türden. |
ahmet cakar kim ? aklinca reyting yapacak yazzik ciddiye bile almiyorum ama haddini asdi oda geregeni yapilmasi gerekiyor ! |
bence ahmet cakar dogur diyo kulübün icine etti bunda yanlis olan ne onu anlamiyorum tonlarca parayi saciyo yazik deyilmi bizim besiktasimiza |
Adamı sevmem ama haklı sonuna kadar.! |
bu adamı tv çıkaranın allah belasını versin kim ne derse desin ne kadar doğru söylerse söylesin isterse allah birdir desin ben bu adamdan hiç haz etmiyorum gereksizin teki tam dövmelik diyim sinirlendim şimdi bak :) |
Demirören Beşiktaş'ın geleceğinin içine etti Beşiktaş Gaziantepspor'a inanılmaz para kazandırdı. Gazetelerde Demirören ve İbrahim Kızıl'ın iş ortağı olduğunu okudum. Ben bu transferlerden yşüphe duyuyorum. Fenerbahçe Santos'u, Galatasaray Keita'yı ve Elano'yu alırken Beşiktaş Gaziantepspor'u ihya etti. Santos ve Elamno Brezilya Milli takımı'nda oynuyor. Tabata nerede oynuyor? Milli Takım'da esamesi okunmuyor. Temmuz'un ortasında görüştüğüm Denizli Tabata'yı transfer etmeyeyi düşünmediğii söyledi. Beşiktaş'ın geleceğinin içine edildi. Beşiktaş inanılmaz bir borç batağı içine girdi. Beşiktaş'a çok yazık oluyor Ahmet Çakar'ı günahım kadar sevemesemde, adam TARAFTARIN SESİ olmuş kimse kusura bakmasın... Hiçbir BEŞİKTAŞ'lı yazarlar ve biz TARAFTARLAR altını çizdiğim cümleyi özellikle BASINDA dile getiremedik, getirttirmediler (!!). Ahmet Çakar'da BEŞİKTAŞ'lı değil ama kimsenin söyleyemediklerini de söylemiş, HELAL OLSUN. Kimse Ahmet Çakar'ı ayıplamasın. Ayıplanacak kişi ve kişi zihniyetleri varsa en önce YÖNETİMDİR. Yönetim doğru yapsaydı da işini, bu insanların ağzına düşmeseydi. Her koyun kendi bacağından asılır. |
Başkan'a,sırf Beşiktaş adını taşıdığı için saygım var.Çakar'da iyi söylemiş hani... |
İlk defa bir sözünü taktir ediyorum. |
vala ben ernst tabata ferrari nihat gibi futbolcuları aldığı için son zamanlarda demiröreni takdir etmeye başladım , eskiden olsa yada bunları yapmamış olsa yürü be çakar derdim ama şimdi sunu sölim bu bjk sanada çakar çakar . |
agzi olan konusuyor iste.. ;) |
hoşumuza gitmiyo diye yanlış neden olsun,önce iğneyi kendi,mize batıracagız,tabata herkes vicdanına koysun elini pahalı bir transfer,isdmail de öyle,bizim beklediğimiz daha yıldız bir adamdı..bence yönetim başarısızlıgına bir halka daha ekledi, şimdi de delgadoyu gönderemeyince finki gönderecekler miş Ah be Süleyman Seba cok yalnızımm.... |
Alıntı:
ha eleştiri yapıncada birileri nedense rahatsız oluyor.yanlışları neden görmezlikten geliyorlar anlayamıyorum. derhal bi yasa çıkmalı.kulüpler aşırı borçlandıran başkanlar yargılanmalı. |
dogruda olsa uslubuna dikkat edecek sayin cakar nedir bu milletin destegi anlamadim azizle adnan a bikere boyle sert konustugunu gordunuzmu aha bugun fener sercana 8 milyon ve vederseno verdi bakalim nekadar konusulacak nasil lanse edilecek bu paralar topuza 9 milyon ve gokhan emreciksini verende bunlar bu serefsizlerin hepsi alkis tutuyordu o zamanlar ne oldu simdi ne degisti tabatamidir yani besiktasin butun derdi butun sikintisi ben anlamadim neden konusmak icin bugunu bekledi bu serefsizler hemen sampiyonlugumuzun sonrasinda neden sustular o zamanda hatali olanlar basta degilmiydi ben demir orenin gitmesi gerektigini hep soyledim cifte kupadan sonra bile olmadi olmuyor bu adam yapamiyor besiktasin baskanligini yapacak ne vizyonu ne kalitesi neden tecrube ve futbol bilgisi var bu secimde umarim besiktasa yakisacak bir baskan gelir ve demir orenden kurtuluruz |
Türkiye`de Saat: 06:50 . |