![]() |
3 Puan için Derbi İdeal http://www.sppor.com/resimler/8DA_ibrahim-Toraman7.jpg Sezon biter bitmez topuğundan ameliyat olan İbrahim Toraman da G.Saray maçını iple çekiyor. Milli maç arasında tedavisinin tamamlanacağını belirten yıldız futbolcu, "Ezeli rakibimizi kendi evinde mağlup etmek istiyoruz. Bunu başaracak kadroda ben de olmalıyım. Derbi, iyi bir start olacaktır" diye konuştu. |
hadi bakalm derbiden başlayarak bi çıkış gösterelm, sakatlarmzda iyileşti, 10 numaramzda geldi, düzeliorz.. |
hadi bakalım ibrahim.. yemen abiye de galibiyet sözü vermişsin. inanıyoruz. yüzümüzü kara çıkartmayın. |
Sivok Dinlendirilmeli Ferrari Ve Toraman Oynamalı gs macında |
Alıntı:
|
Gayse-Manu maçlarından en az 4 puan çıkarmalıyız, aksi takdirde bu çöküşümüz daha sürer...Taraftarda umudunu kaybeder bu 2 maç sonrası, umarım böyle bir şey olmaz, Gayse maçını kazanıp, Manu maçından da en az 1 puan çıkarmalıyız, tersi de olabilir tabii ama şu anda Gayse maçını kazanmamızı daha çok istiyorum... |
gs maci zor gececek ama yenecek gücümüz var en kötü ihtimal ise beraberlik ama yenilirsek bizi ozaman cok kötü günler bekliyo insallah böyle bir sey olmaz cikar topumuzu oynarsak onlari yeneriz bu gücümüz var |
gs maçını izlemeyeceğim. hiç ümidim yok.derbi özürlüsüyüz malesef.bu tabir ağır da olsa bu böyle. |
Bu maç çok zor geçecek.! |
çok zor bir maç ama toroman gelirse o maçta onun için bütün takım hoşgeldin hediyesi verirler inşallah özlemiştikkk |
Zor geçicek ama kazanmak zorundayız bu maçı.. beraberlik ve yenilgiyi düşünemiorum bile.. fark 9a çıkar yoksa.. daha ligin başında böyle bi farkı kapatmak imkansız gibi bişi olur.. |
Sivok vasat diyoruz fakat Çek Milli takım aday kadrosunda.Toraman-Sivok-Ferrari-İsmail en ideali... |
Alıntı:
|
derbi galibiyeti harika bir ilaç olur . |
Insallah Toraman yetisir derbiye Ferrari'yle iyi bir ikili olcaklar gibime geliyor :) derbiyi almak gercekten ilac gibi olur ya.. |
Bu hafta kazanarak başlıyoruz lige ;) |
içimde kötü hisler var gs maçı ile ilgili :( ..inşallah istediğimiz sonucu alırız.. |
insallah dedigin gibi olur ibo :D:D |
sivok vasatmı yuh artık hahaha muhahaha bunun yanısıra GS MAÇINI ALCAZ ULAN ŞIMDI IÇIME DOĞDU :D AH ULAN YONETİM ŞU TABATAYI LIG BAŞLAMADAN ALSAYDINDA ŞU PUANLARI KAYBETMESEDIK NE OLURDU :( |
Alıntı:
|
100yildan buyana daha alisamiyenden 1puan bile cikaramadik.hep yenildik,insaallah busefer seytanin bacagini kirariz.aslinda beraberlikte iyisonuctur alisamiyende,cünkü enazindan rakibinle deplasmanda oynamis oluyon puan farkini acmiyon,ha fb derseniz onlarda bursa deplasmanina gidiyor vede allah birgibi biliyorumki 3puan alamazlar bursadan.dünki maclarini izledikten sonra bunlarin yavas yavas tökezlemeye baslayacaklarini düsünüyorum,istze bunuda bizim iyi kullanmamiz icab edecek.insaallah yanilmam.eyer cinconu alisamiyende yenersek iddaa ediyorum ilkyari sonunda liderlik koltugunda biz oluruz.köpekbahceye inönüde oynayacaz,ts ye disarda oynayacaz ama onlarin kendilerine bile hayirlari yok,kaile bile almiyorum.insaallah hesaplar tutar |
inş yeneriz ve şu düşüşe bi dur deriz |
Türkiye`de Saat: 16:33 . |