![]() |
bu transfer sezonu bitmedi, gelecek transfer sezonunu mu tartışmaya başladıkk... töbe töbe... |
onun gideceği gbi gözüküo her şey ama bilinmes |
boboya halen güveniyorum adam bir kendine gelsin az cok neler yapacagini biliyoruz heleki manchestere karsi büyük kozumuz olacakdir diye düsüniyoirum |
bence denizli boboyu satar |
fink tabata delgado allahnızı seversenız bız gazantep spordan daha kotu transferler yaptık adamlar vaz te yı getırdı bız adamlardan tabatayı o kadar para verıosan bıraz daha koy ıyı genc oyuncu al bence tum yabancılar gıtsın zaten gıdecekler yanlarındada tupcu ve yonetımını ,teknık heyetıde gotursunler |
aynen çok kötü baksana daha gazantepspor'u bile yenemiyoruz |
bobuyu sampiyonlar liginde oynatip 2-3 gol atarsa iyide performans gösterirse ocakda satarlar ama form tutmasi lazim simdi oynadigi gibi oynarsa sezon sonu belese gider birde bu adamin sözlesmesi saten bitiyo sezon sonu neden ocakda para verip alsinlar ki bence yönetim boboyla yeni bir sözlesme imzalamasi sart uyuma yönetim icrat göster biraz yaf |
nihat manu kendini toplarsa bobo gitti demektir |
Bobo gidince golleri kim atacak? Saçmalık ya ne gitmesi. |
ara transferde belli olcak artık görücez yabancıların performansları belli edicek kim gidicek kim kalıcak |
Türkiye`de Saat: 12:11 . |