![]() |
Ya Fink Ya Bobo !.. Beşiktaş`ta Ocak ayına kadar sözleşmesini askıya alan Delgado`nun sezon sonuna kadar takımda kalması beklenirken, Bobo ya da Fink ikilisinden biri devre arasında gözden çıkarılacak. Bobo için Fransız takımı St Etienne`nin 5.5 milyon Euro`luk teklifini önce kabul eden; sonra gelen tepkiler üzerine geri adım atan Beşiktaş yönetimi, bu rakamı 7.5 milyon Euro`ya çekecek, bir kulüp bulursa da Brezilyalı yıldızı hemen satacak. Bobo kalırsa, gözler Fink`e çevrilecek. Bonservisi olmadan alınan Alman futbolcu iyi bir rakama pazarlanmaya çalışılacak. Bu iki futbolcunun Şampiyonlar Ligi`nde sergileyeceği performansı yönetim 4 gözle bekliyor. Sabah |
Alırken sazan gibi atlıyorlar satmak için kırk takla atıyorlar illa birinden zarar edicez yani... Ya şu yabancı oyunculara serbestlik gelsin ya da hiç yabancı oynatılmasın yoksa bu kulüp borç batağından çıkamayıp rezil bir hale düşecek... 7 ay yönetime dayanan yabancılara şeref madalyası vermemiz lazım... |
şampiyonlar ligindeki performansları iyi olursa neden satıyoruz bu 1... biz şampiyonlar liginde elimizde kalanları pazarlamaya mı çalışıyoruz yoksa gruptan çıkmak ve ilerisi gibi başarıları mı istiyoruz bu da 2... |
millette kerizdi zaten sene sonu bonservisi elinde olan adam için 7.5 milyon euro verecekler.. 6 ay için |
delgado gelince tabatayı finkin yerinde deneyebilir denizli.eğer tutarsa tabatayı o bölgeye alıp finki yollayabilir.bakalım şu an için daha zaman var |
cok bılıncsız ısler yapıyoruz cok zamanında neden yerınde transfer yapılmadı fınk daha yenı geldı şimdi gıdebılır konumunda madem gondermeyı dusunucektınız nıye aldınız bu sene yonetımle baskanın yaptıklarına akıl karı erdıremıyorum cok yazık |
yuhhh.saçma sapan işler bunlar. |
Bizim yönetim çok saçma işler yapıyor. |
adamı bir sezon butun maçlarını izleyip alıyorlar sonra göndermek için şampiyonlar ligini bekliyorlar herkese karşı keriz ve gülünç pozisyonuna düşüyorlar tabatayı neden aldın ön libero oynasın diyemi... |
Fink'i Oynatmadan Göndermeye Calısıyorlar Helal Olsun :) |
bence fink kalır bobo gider |
bnm aklıma gelmstı bu durum yapacak baska seylerı yok cnku |
kolpa haberdir |
Basın iyice sallamaya başladı sezon sonu Zapo ve Gordon da gelınce Ernst'i yollarlar :D Bu kadro şampiyonlar liginde başarılı olduktan sonra kadroda bulunmayanı gondermek daha mantıklı haber yapıyorsunuz bari destekli sallayın |
Fink'i Göndersekte zarar etmeyiz Çünkü bonservisi olmadan aldık AMA neden gönderelim ki madem Batuhanı takıma monte ettik BoBo'ya iyi bir teklif gelirse satarız |
bence denizli finki satmaz |
bobo'yu güzel bi fiyata satarlar, batuhanda bu takımın forveti olur.. inş. batu-nihat |
Finki gönderirlerse şaşmam, bizim yönetim yapar mı yapar...Ama Denizli buna izin vermez herhal, verirse zaten ona da yazık, taa geçen sezonun devre arasında bitirmiştik bu transferi sırf o istedi diye... |
tabikide Fink gider yani;) |
oyuncu almakdan cok göndermeye merakliyiz |
bence fink kalır |
Hangisi gitsin denilirse tabiki de Fink. BOBO ayarında bir oyuncu yok takımda. bizimkiler Bobo yu satarlar bir 8 milyona daha Manisadan Isac Promise yi alırlar valla hiç şaşırmam böyle bir şeye artık bu saatten sonra.. |
ya ne fink gitmesi adamı yeni aldık yaa saçma sapan bir haber gereksiz kolpa bir haber yanii fink ayrıca çok güzel oynuyor |
boboda kalır fink te ben bu sezon bobodan çok fazla şey bekliyorum tabatanın ve nihatında oluşuyla . |
konuyla pek alakası yok ama arkadaşlar ankara -gs maçını izliyorumda aydın karabulut çok hoşuma gitti bilekleri falan çok iyi inşallah daha iyi bi performans gösterirde y.demirörenle muısrafa denizli utanır biraz.bu arada aydın karabulut bonservisiylemi verildi kiralıkmı verildi.eğer bonservsiyle verildiyse başkan bir sene sonra 5 milyon dolara geri alır onu nasıl olsa alıştı kazık yemeye. |
kim kazık yedi doğru konuş başkanımıza laf etme !!! demiröreni sevmeyebilirsin ama hala başkanımızdır . |
Alıntı:
|
daha şimdiden bjk kimseyi göndermeye çalışmaz basında her çıkana inanmayın lütfen .. o basına kalsa şimdi van nistelrooy gs de deco bjk de ronaldinho fenerde idi .. bu arada daha oynamaya başlamadan fink gitsin diyenlerede şaşıyorum zapo da sizin gibiler yüzünden elimizden kaçırılmadımı .. |
Alıntı:
şimdi soruyom sana bu kazık deilde ne? |
başkanlık makamı kutsaldır o makamdaki biri hakkında böyle konuşulmasını tasvip etmiyorum kongreye girersin aday olursun yada aday çıkarsa oy verirsin . bunun dışında tabata 4 yıl taksit olan o parayı kendi ufaktan ufaktan çıkarcaktır ayrıca yıllığı en düşük yabancıdır bjk deki ve yine ayrıca fevkalade ucuz bir transferdir kalitesine göre . gökhan zana gelince kurtulduğumuz iyi oldu oh dedim .. |
bence fink kalır |
Türkiye`de Saat: 21:58 . |