![]() |
Burası Antep Değil , Beşiktaş ! http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm697668.jpg Sözleşmesi dondurulan Matias Delgado, “Tabata'yı fazla tanımıyorum. Kendisi iyi bir futbolcu. Ancak unutmamalı ki, burası Beşiktaş, Antep değil” uyarısını yaptı. Gaziantepspor karşılaşmasını tribünden izleyen Beşiktaş’ın sözleşmesi dondurulan 10 numarası Matias Delgado, Rodrigo Tabata transferini değerlendirdi. Brezilyalı oyuncuyu fazla tanımadığını belirten yıldız futbolcu, “Gaziantep’te iyi maçlar çıkardığını ve oyunu direkt rakip kaleye oynayan bir oyuncu olduğunu biliyorum. Beşiktaş’a katkı sağlayacağını umuyorum. Şu da bir gerçek; şampiyonluğa oynayan takımlar ile diğer takımlarda oynamak aynı değil. Her maçı kazanma mecburiyeti var. Şampiyonluk dışındaki hiç bir sonuç, başarı olarak kabul edilmez” dedi. Tabata’nın başarılı olmasını dileyen Delgado, “Umarım benden başarılı olur ve beni daha iyi olmak için zorlar. Böylece kazanan Beşiktaş olur. Son söz olarak, kendisine aramıza yani Kartal Yuvası’na hoşgeldin diyorum” diye konuştu. |
Hayırlı laflar söylemiş ama doğruyu demiş burası Beşiktaş. |
aynen doğru söyledin |
arada kı fark işte burası BEŞİKTAS inş. hyrlı olur |
kıskanclık seziyorum :D |
Kaptanlığın verdiği ağırlıkla hoşgeldin demiş ve gerekli uyarıları yapmış helal olsun. |
Bundan sonra tüm insiyatifler Tabata'da İyi oynadığı sürece Sorun olmaz |
tabata iyi oynadımı hiç bi sorun olmaz |
Burası Basel de değildi Delgado... |
iyi demiş ona göre onasına Tabata da;) |
bence tabata güzel oynarsa gol çok bulur beşiktaş |
ne güzel konusmus besıktaslılık budur işte yalnız hafif kıskanclık var gibi geldı bana banamı ole geldı nedır :) |
aynen hafif bir kıskançlık var |
cok iyi bir insansin kaptan gibide konusdun ama bide su futbolunu oynasan biliyoruzki oynayabiliyorsun |
haha:D |
Güzel konusmus burası beşiktaş |
harika bir konuşma |
Alıntı:
Bence de... ;) ama Basel de bu adam daha iyi oynuyordu..... :D |
ya bnce tabata antepte oynadığından daha iyi oynıcaktır çnkü orda etrafındaki oyuncular öyle acayip kaliteli oyuncular değildi orta sıra oyunculardı ancak beşiktaşta bobo tello nihat yusuf nobre var yani iyi anlaşabileceği çok oyuncu var eğer dikiş tutarsa şimdi gol sıkıntısı çekiyoruz o zamanda rahat rahat goller atabiliriz yanii |
10'un Gözünden Sözleşmesi dondurulan Matias Delgado, “Tabata`yı fazla tanımıyorum. Kendisi iyi bir futbolcu. Ancak unutmamalı ki, burası Beşiktaş, Antep değil” uyarısını yaptı. Gaziantepspor karşılaşmasını tribünden izleyen Beşiktaş’ın sözleşmesi dondurulan 10 numarası Matias Delgado, Rodrigo Tabata transferini değerlendirdi. Brezilyalı oyuncuyu fazla tanımadığını belirten yıldız futbolcu, “Gaziantep’te iyi maçlar çıkardığını ve oyunu direkt rakip kaleye oynayan bir oyuncu olduğunu biliyorum. Beşiktaş’a katkı sağlayacağını umuyorum. Şu da bir gerçek; şampiyonluğa oynayan takımlar ile diğer takımlarda oynamak aynı değil. Her maçı kazanma mecburiyeti var. Şampiyonluk dışındaki hiç bir sonuç, başarı olarak kabul edilmez” dedi. Tabata’nın başarılı olmasını dileyen Delgado, “Umarım benden başarılı olur ve beni daha iyi olmak için zorlar. Böylece kazanan Beşiktaş olur. Son söz olarak, kendisine aramıza yani Kartal Yuvası’na hoşgeldin diyorum” diye konuştu. FANATİK |
orası basel değil santostu delgado :) |
Konu Birleştirildi. |
şu sözleşmeyi askıya alma olayından sonraki sözleri ve hareketleri ile kendisine biraz daha sempati duymamı sağladı..helal olsun Delgado.. |
iyi konuşmuş.Senden daha iyi olacağını düşünüyorum delgado inş.hayırlısı diyelim |
burası beşiktaş farkına vardığına sonunda sevindim |
söylenebilecek en olumlu sözlri sarfetmiş ancak ben hala tabata beşiktaşın aradığı adam olduğuna inanmıyorum |
Gerekeni yaptı Delgado. Sıra Tabata'da inşallah gol yollarındaki sıkıntıyı çözer. |
delgado grçekten qsl laflar söylemiş.. kaptana bu yakışır ztn.. helal olsun sana.. inş.tabata bizim için hyrlı olur ne diyim |
evet delgado doğru söylüyorsun burası beşiktaş, hani senin futbol oynamayı beceremediğin beşiktaş. |
Türkiye`de Saat: 09:10 . |