![]() |
Lig Tv'den Beşiktaş'a Çirkin Bir Saldırı Daha. Dün febe - manisaspor maçında febe tribünleri geseye sayıp sövmeye başladı ve lig tv bunun üzerine yayının sesini kıstı. ama bugün ankaraspor - gs maçında ultraslan denilen gs taraftarları topluluğu tam tamına 21 dakika çarşının katili yapmayın bizi, ölmeden mezara koyarız sizi, g.t... girsin musalla taşı samiyende s.....z biz ßeşiktaşııııııııııııı diyerek tezahürat yaptılar.geçen haftaki gibi bu haftada lig tv sesi hiç kısmadı. bakın 3dk değil 5dk değil geçen haftaki gibi 10dk değil tam tamına 21 dakika nerdeyse bir maçın 3te biri geçen haftakiyle birlikte bu lig tvnin 2. oldu yorum sizlerin. |
Bu Lig İçin FAZLA ŞEREFLİYİZ.. |
Gerçekten Bu iki oldu Ali samiyende bunların cevabını vericez |
ayrımcılık yapıldıgını sanmam genelde tezahurat kufurlu oldugunda kısarlar oda maxımum 5 dakıka surer 20 dakıka kısıldıgını gormedım fazla bellı olmuyodur oyuzden ses acıktır hem havlayan köpek ısırmaz bosver =) |
zaten ligtv birtek bizim maçlarda kısıyor tvnin sesini ama onlarda yakında lafı yiyecekler taraftardan;) |
sence sesımızı kısmaları normal degılmı 132 desıbel bu onlar gıbı 10 desıbel degılkı bız bagırdıgımızda spıkerın bıle sesı duyulmuyo ben evde mac ızlerken apartman ayaga kalkıyo depremmı oluyo dıye :D:D:D:D |
dostum sadece maçın özetlerinde sesi kısmışlar eğer kotasızsan indir maçı dinle arkadş bana o 21 dakikayı kesit yapmış.şok oldum ya.21dk durmadan bunu söylüyorlar.ayrımcılık bu kadar olmaz |
izliyim bı sunu bakalım ama ayrımcılık yapıcagını sanmam oyle bı lüksü yok cunkı topa tutarlar orayı ayrımcılıkta |
cevabı sahada vericez:) |
utanmaz morgayımsı yaratıklar, haddinizi bildiricezz !! sabırsızlıkla bekliorum bu maçı... |
formaları superdı ama ya pohahaha mor çiçek açmış gibiydi saha |
Geçen sene İnönüde makaranın kralını yapmıştık içlerinde kalmış bu şekilde çapsız çapsız bağarıyorlar. Geldiklerinde yine ağlatırız adamı :D |
fatih ürek'ide almışlar arkadaşlar , cemil ipekçiylede anlaşmak üzerelermiş . |
Geçen Haftada Yazdım Bu Şimdide Yazıyorum ... Çarşının Katili Nah oLursunuz ... Hepiniz O...... Çocuğusunuz ... G...nüze Girsin MusaLLa Taşı ... ÖLümüne S..... Galatasaray'ı .... ;) |
Şimdi iyideeee...bunlar kendilerini ne sanıor ???? bilmiolarmı ki biz kızınca deprem yaratıoz ulan ultratravesti felan ne ayak bunlar!!!! :@ |
göücez kim kimi nabyo bekleyin ulan gelioruz!.... travestiler!... |
Alıntı:
çıldırın çıldırın:D:D |
ne diyim..... sımsıkı taş gibi sımsıkı taş gibi dimdik dimdik ermanı ...... şansalı.... |
ligtv asabımızı bozma biz küfüre başlarsak sesimizi kısmaya çalışsan da başaramazsın |
1903'ten beri ŞEREFİMİZLE VE HAKKIMIZLA !! |
Şansal sana sadece biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip diyorum sen anlarsın . |
şeref yoksunu adi herifler işte! |
bugün birisi cikip katil etmeyin beni dediginde sorarlar adama BUNDAN ÖNCE KIMI VURDUNDA DAHADOGRUSU KIMI VURABILDINDE KIMI DÖVEBILDINDE SIMDI BUNU SORUYORSUN DERLER:BU KARAKÖY COCUKLARIDA BUNDAN ÖNCE NEYAPMISLARDA KIMI VURUP NERDE ADLARINI DUYURMUSLAREDA CARSININ KATILI OLACAKLARMIS:HANGI TV DE GÖSTERILDILER;HANGI DERGIDE YAZILDILAR;HANGI BELGESEL YAPILDI ONLAR ICIN.carsiyi vuracak adam daha anasinin o malum yerinden cikmamistir.carsi gerekince namusu serefi icin adamda vurur kendide vurulur,altta kalmaz,kendine laf ettirmez,kimseye bagli olmaz,katil olacaksa birileri onlarda carsidir,biz adamda vurduk adamda kestik mikrop oglu mikroplar,siz hangi kediyi kestiniz daha satanistoglu satanistler,siz carsiyla asik atabilirmisiniz pezo oglu pezolar. |
Bak simdi kizdim ha,simdi sinirlendim.ya hani dünyada meshur olan bir gurup gelse dese tamam diyecem,korkulur onlardan diyecem,ama bunlar kimki,bunlar capulcu carcakaldan olusan dunbukler toplulugu hepsi.bak benim ufak birader cinconlu simdi gidip ona girisecem,ASIL SIZ BIZI KATIL ETMEYIN ULAN. kizdiriyor bazen beni ama fazla ileri asla gidemez biraderim. |
Bune yaa olaya bak.Mçta görüşürzz |
ilk macda hatirlatalim bnu ayirimci ligtv diye bakalim sansal ile toroglu ne cevap verecek iksinide ben buradan selamlarimi gonderiyorum hurriyet ve milliyetde zaten bol bol bunlara salliyorum kligtvde yazilanlari maalesef yayinlamiyor adiler |
Alıntı:
Normaldir kardeşim normaldir ;) |
Çok havalara girdiler erkenden bu cincoşlar..Bunları sahalarına gömmek artık farz oldu. Lig tv'ye birşey demiyorum tescilli Beşiktaş düşmanı ********ler. |
eyt bee avatarına tsubasayı koymuşsun helal fanatik kartal yıldızımızın kıymetini bilion ! |
Federasyon kapatsın bakalım sahalarını. Ama nerde...? |
bunlara ali samiyende bi koyarsak varya şampiyonlugun gene bir numaralı adayı oluruz.üstelik o marallle ve güvenle taraftarıylada manchesteri yener bu takım .eee ondan sonrasını siz düşünün feriş tahı gelse tutamaz bu takımımı guruptanda banko çıkar..ama zorrr bişi sölediklerim önce gsyi yencen sonra manchestereii ben gsyi yensek manchesterede bişiler yapcamızı umuyorum ama hiç güven vermiyo bu takım |
Alıntı:
|
bizimkiler topcuysa eger onumuzdeki hafta sonu medyaya siz gsyi ovuyonuz ama biz ondan daha iyi takimiz dedirtmeleri lazim medyaya ben besiktasima guveniyorum biz donecegiz ve bu sezon sonu yine biz sampiyon olacagiz gs maci ile baslamaliyiz |
Hem sahada hemde maca giden taraftarimiz onlara gereken cevabi verecekdir eminim.. ultraymis onlardan olsa olsa laight taraftar olur satilmislar... |
Türkiye`de Saat: 16:15 . |