![]() |
İnşallah bu maç bizim olucak |
Savunmamız onların güçlü hattını durdurucak inş. iyi olucak bizim için |
Alıntı:
|
Alıntı:
alirsak maci tabiki süper olacak,ama isimiz elbetteki zor.yanliz sunu bilir sunu söylerim,eyer omacta cincon gibi oynamaya kalkarsak kaybediriz,defansa cekilmeyecegiz ama defansimizda ortasahayi gecmeyecek,90dakika boyunca elbette kontradan gol veya goller buluruz,bizim takimda kontraya yatkin acayip oyuncular var,nihat,holosko,bobo,tabata,tello,bunlarin hepsi fuleli oyuncular depara iyi kalkarlar.anlayacaginiz büyük takim gibi oy<namamaliyiz,maceraya girmemeliyiz,eyer ilkyari gol yemezsek veyahut berabere bitirirsek ikinci yari isimiz daha kolay olur. |
Allah ın yardımıyla yenicez inş |
Derbilerde genelde sürprizler olur, yine öyle olacağını umuyorum, herkez Gayse yener, hatta farka gider gibi yorumlar yaparken onları orda yenebiliriz...Ama sonrası ne olur bilemem... |
bu macı alıcaz baska yolu yok !!!! alah yardımcımız olsun bütün terslikler son bulsun |
galatasaray her nekadar formda olursa olsun derbi maclari hep farkli olmusdur ve bu fark birkez daha ortaya cikacakdir. cikisa gecmek isteyen yarali takim formda olan bir takimdan daha tehlikelidir bana göre galatasaray ezikleride gecen sene sübürürz diyorlardi 4 yediler ben ümitliyim ki bizim defansda iyi kolay kolay gol yemiyoruz ve ondan önemlisi mustafa hocamizinda dedigi gibi Besiktasi yenmek kolay degil bu mac bizim ! |
Hadi bakalım hayırlısı... |
bu cok güzel bir haber allaha sükürler olsun :D:D |
Türkiye`de Saat: 15:43 . |