![]() |
hoLoskodada aynı $eyLer qündeme qeLmi$di manisadan qeLirken ,we $uan herkes cok mutLu.. umarım taßata^da öyLe oLur.. |
Alıntı:
Delgadoyla anca anlaştık transfer sezonunun son günü olmasıyla ancak tabata'yı alabildik.. hade beaaa !!! |
Annesi gönderme bey oğlumuzu başka yerlere diyomuş tv de izledim :D |
nuri tabatayi hangi arada izliyor onu anlamiyorum bildigim kadariyla kendiside futbol oyniyor antreman derken genelikle futbola pek zaman olmiyor ayrica bizde biliyoruz tabatanin iyi bir futbolcu oldugunu ama herkezin dedigi gibi fiyati cok yüksekdi.ümidimiz bize kendi katkilariyla 8miodan fazla para kazandirmasi ki ben tabata bizde cok basarili olacagini düsüniyorum.. |
Alıntı:
niye kimse farketmedi diyen arkadaş ise gs nin isteyip alamadığını bunun üzerine elano aldığını yada ekibimizin onu almak için ne kadar uğraştığını yada santos taraftarı için tabata nın hala efsane olduğunu bilmiyor heralde . elano alex keita solda sıfır arkadaşım tabatanın yanında.. ama tek adamlada olmuyor işte diğerleride uyum sağlamalı .. oyun kalitesi olarak bjkmiz gs dende fb dende çok çok üstün ama önemli olan bunu takım gücüne yansıtmak . |
Alıntı:
|
Nuri nin yorumundan bize ne ya? |
Alıntı:
insan sevdiğini korumak ister yani sonuçta bu nedenlede biraz abarttığım oluyor haklısın |
Alıntı:
|
kendi adınıza konuşun beyler bjk kazık yemedi |
Türkiye`de Saat: 09:53 . |