![]() |
''Yoksa biz de gidip 15-20 milyon verip oyuncu almasını biliriz. Ancak kulübün mali dengesini gözetmek durumundayız.'' Haklısın başkan keşke Kadromuzda bulunan Quaresma Yada Deco'dan Birini satıp 15-20 miyon euroluk bir futbolcu almak için kaynak oluştururdun hemde mali dengeyi bozmazdın Tamam başkan Tamam biz yine Takımımıza destek olmaya devam edeceğiz insallah Karşına Adam gibi birisi cıkarda Başkan Olur |
karşına ocakta kim çıkarsa çıksın başkanlığı kapar.sen bu kafayla bırak başkanlığı amele bile olamazsın.daha geçen sezonu övüyor.10 yıl artık bu yılı över.Allah bizim yardımcımız olsun.yine sancılı bir dönem bekliyor biz taraftarları.inş ocakta herşey değişir. |
biz hicbirzaman destegimizi esirgemedik neolursa olsun hep besiktasimizin yanindaydik hic susmadik hep destek verdik son yillarda üzgün oldugumuz mac sevincli oldugumuz macdan daha fazlaydi. transferlere cok fazla para ödedik ama iyi transferler yapdik gecen sezona bakarak daha da güclendik ama bu taraftara hicbirzaman istedigi transfer yapmadin taraftar hep takimi düsündü ama takim taraftarlari düsünmiyor.. |
Alıntı:
|
bu tabatanın maliteyi en fazla 3 milyon euro olmalıydı.bu kadar söylüyorum. |
Alıntı:
Sana en büyük desteği, istifa edip, çekip gideceğin gün veririz. Emeklerinden dolayı teşekkürler. Güle güle YILDIRIM DEMİRÖREN.. |
Aynen katılıyorum demirören bu konuşmandan sonra daha bi sempati duymaya başladım sana karşı , ama hala seviyor değilim yani :D böyle giderse sevicem ama |
Alıntı:
|
takdir edilecek bir iş yap öyle bizden destek iste! geçen sene futbolcuların azmi ile şampiyon olduk! senin sayende değil! |
gordon schildenfeld!!!!!!!!!!!!!! |
| Türkiye`de Saat: 19:19 . |