![]() |
Serdar Özkan Sakatlandı Derbi maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, taktik çalışmada sağ ayak bileğini burkan Serdar Özkan, antrenmanı yarıda bıraktı. İSTANBUL (A.A) - Beşiktaş, ligin 5. haftasında Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, sağanak altında gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde, siyah-beyazlı oyuncular kondisyon çalıştı. Takım halinde yapılan koşuların ardından ortada tek pas çalışması gerçekleştiren oyuncular, ardından şut çalışması ve yarım sahada taktik çalışma yaptı. Bu çalışmada Serdar Özkan, sağ ayak bileğini burktu ve antrenmanı yarıda bıraktı. |
Tmda tam kadroyuz derken olana bak inşallah cabuk iyilerşir... |
İns en kısa sürede iyileşir |
Fazla Hırs'ının Kurbanı Oldu Serdar.. |
Bana kalırsa bu adam tam takoz yav |
Varlığı yokluğu farketmez... ama yinede geçmiş olsun. |
geçmiş olsun.. |
son mac cok begendim ben serdari olacak sanki |
Alıntı:
|
serdar özkan göze geldi http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm700128.jpg Gaziantepspor karşısında ortaya koyduğu performans ile yeniden büyük beğeni kazanan Serdar Özkan, dünkü çalışmada sakatlandı. Ters bir hareket sonrasında sağ ayak bileği burkulan genç oyuncu çalışmayı yarım bırakıp MR’a gönderildi. Zaten sezon başından beri sakatlıklardan yana bir hayli sıkıntı yaşayan Kartal’da bu son gelişme moralleri iyice bozdu. |
adam senelerdir şöyle güzel bi futbol oynadı ilk kez.. ondada sakata geldi olacak iş deil |
ne diyelim geçmiş olsun.. |
serdar senede 1-2 kez iyi oynar. sakatlanmasada bu kadardı. artık 1 sene bekleriz onun tekrar iyi oynamasını |
Konular Birleştirildi |
geçmiş olsun serdar inş çabuk düzelirsin. |
bırakın gitsin ya bir daha hiç oynıyamaz inşallah... |
Serdar olmasa tam kadro olamıyomuyuz yani olmasada olur |
ins iyileşmesi dileğiyle + gönderilmesi dileğiyle .. |
Türkiye`de Saat: 18:05 . |