![]() |
rooneyden mesaj var http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm700096.jpg Mancnester United’ın yıldızı Rooney’nin, Twitter sayfasında Türkiye’ye hakaret ettiği yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Ünlü forvetin, Twitter’da kendine ait bir hesap bulunmadığı ve ‘hindi’ esprisinin başka kimseler tarafından yapıldığı kaydedildi. Rooney de olayla ilgili, “Türkler’e ve Beşiktaş’a neden hakaret edeyim” dediği bildirildi. Ünlü futbolcu ayrıca, kulübünden ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Cristiano Ronaldo’nun Real Madrid’e gitmesine saygı duyduğunu belirten Rooney, “United benim için ideal takım. Ailem de buraya çok yakın, ayrılmak için bir sebep yok” dedi. |
istersen de inönude senı karşılamak için sabırsızlanıyoruz:) |
sen gel çirkin cocuk |
ah ahhhh su mikrobu elime verecekler söyle 2gün,neler yapmazdim,allah icin günde 10posta dayak atardim.cok antipatik birsey ya,ayni emre belezoglu gibi.ya bence normal bir insan istese bile bunlar kadar antipatik olamaz.kastenmi yapiyolar bunu anlamiyorum.bir insan nefret edilmeyi istermi milyonlarca insan tarafindan?ben sahsen hic istemem.ama bunlara temiz bir sopa lazim,bak ondan sonra dut yemis bülbüle nasil dönüyolar. |
Türklere Hakaret Edersen , İnönüde Cevabini ALırsın zaten :D |
belki söylememis olabilir ama zaten seni sevmiyorduk bari bir nedenimiz var artik.. |
Tırsmış galiba liverpool'dan bir arkadaşı bizden bahsetmiş olmalı baksana domuz suratlıya geri vites yapmış... :D:D |
patates kafalı ablak suratlı velet seni Tam tokatlık bi tipsin |
Alıntı:
:D az kaldı maça ;) |
bi insan nsl bu kadar antipatik olabilir yaaa .. nefret ediorum rooneyden ... |
Türkiye`de Saat: 13:00 . |