![]() |
En iyi Kadro Bizde http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm703011.jpg Erdoğan, “Geçen yıl çifte kupa birden aldık. Bu da şunu gösteriyor; geçen sezonun en iyi kadrosu bizdeydi. Bu ekibe takviyeler de yaptık, yani üstüne koyduk. Hâlâ en iyi oyuncular bizim kadromuzda. Ufak tefek tökezlemeler olabilir. Nitekim oldu da... Ama yarınlarımız aydınlık. Sadece futbolda değil, tüm branşlarda, Beşiktaş amblemi olan her yerde şampiyonluk yarışı içinde olacağız. Tabata, Nihat, Ferrari gibi isimlerin bize katkısı büyük olacak. Ayrıca Batuhan’a da yeni transfer gözüyle bakıyoruz. Gerektiği takdirde ara transferde yine takviye yaparız” dedi. |
evet yine saçmalıklar başladı |
aynen yaa azcık sussa olmuyo dimi öyle olsa bile ne car car konuşuyosun ki yaa bırakta başkaları söylesin biz değilll |
buna konusmayi yasaklamak lazim harbiden adam gibi konusmayi bilen yok |
Ya ben bu adamı bigün boğucam. Sus iki dakika |
gecen sezonki gibi susun ve sadece icraat yapin konusmaya gerek yok hafta sonunda gsyi hafta icindede manuyu yenersek herkezin havasi soner yormayin kafanizi |
Ya ben gerçekten çok merak ediyorum mevcut Beşiktaş yönetiminin Basın Sözcüsü Asbaşkanı Levent Erdoğan'mıdır ? Bu kadar saçmalık olamaz Asbaşkan çıkıp konusuyor Başkan takmayın onu diyor. Yeter artık gereksiz açıklamalar yapmayın susun gerektiği yerde takımı savunun yeter. |
bu adam ne zaman susacak |
Türkiye`de Saat: 00:54 . |