![]() |
aslar varken 3 yemişiz arkadaş bunu sorun etmiş ve gerçekten bencede sorundur bu...ama bu kadar da yüklenmeye gerek yok hazırlık maçı sonuçta ve bizim ümit millilerimiz iyi bi takım.... |
İyi Forumlar |
maçın geniş özetini izledim şimdi. tabata hücumdaki sıkıntılarımızı baya çözecek diye düşünüyorum ayrıca onur bayramoğluna verilen paralar helal olsun süper bir asist yapmış inş hep böyle olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben abuk sabuk konuşmadım sen abuk sabuk anladın...okumak zorundada değilsin istediğimi yazarım...!bir daha bir şeyleri yanlış okuyup yanlışını farkedince suçu saçma bi nedenle başkasına atma neymiş "abuk sabuk yazma o zaman..." neyi abuk sabuk?bu suçu üstünden atıp ortamı germektir başka bir şey değil... |
arkadaşım 1. sayfada yok ümitlerden 3 tane yemişiz odur budur milletin kafasını bulandırmayın diyorum kadroyuda vermişim 1 tane forvet oyuncusu yok vs.. kaldı ki hazırlık maçı daha neyin tartışmasını yapıyorsun.. yüklenmeyelim fazla demişim diyorsun ee? benim laf ettiğim taraf zaten yok efendim 3 olmuş vs.. neyse çokta uzatacak bir durum yok hala yok bana gazel okumayın falan bende diyorum ki kendine gazel okunsun istemiyorsan daha mantıklı şeyler yazarsın.. he yok sanan ne istediğimi yazarım dersende cevap her zaman gelir.. |
Alıntı:
kalın yerlere dikkat et bu mesajı hangi mesajı alıntı yapıp yazmışım oku sonra konuşalım tamam mı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
o arkadaş beni ilgilendirmez ben kendi fikrimi söyledim övündüğümüz savunma(savunma astı) 3 yedi bende bu sorundur ama fazlada yüklenmeye gerek yok dedim hala neyin yorumunu yapıyorsun anlamadım ben benim yazdığım yorumda bi terslik göremiyorum... |
Forvetsiz 3 gol atmak bence başarı.... daa Niye forvet yok???? |
Türkiye`de Saat: 23:30 . |