![]() |
Bobô : atarım Sezon başından beri gol yollarında sıkıntı çeken ve oynanan 4 lig maçında sadece 3 gol atan Siyah Beyazlılar’ın golcüsü Bobo, “Sezon benim için daha yeni başlıyor. Eğer hocam görev verirse Galatasaray maçıyla sahalara döneceğim” dedi. Bütün sıkıntıların geride kaldığını ve sakatlığından da büyük oranda kurtulduğunu belirten Brezilyalı golcü, derbide oynarsa golünü atacağını söyledi. |
Sezon Öncesi Gol Kralı olurum diyenler gibi , röportajlardan SIKILDIK. |
oynarsan görcez bobo inşallah bizde onu umuyoruz tabiki |
İnşallah.. |
Hadi bakalım |
İnşallah... bekliyoRuz |
''Sezon başından beri gol yollarında sıkıntı çeken ve oynanan 4 lig maçında sadece 3 gol atan Siyah Beyazlılar’ın golcüsü Bobo''...bu cümleden bobo'nun 4 lig maçında 3 gol attığı anlaşılıyor ...bır ara düşündüm bütün gollerimizi bobo'mu attı diye...:-)) |
hadi bakalim insallah.. |
medya onu bitirmeye calisiyordu simdi ise bobo cok hirsli gol atmak istiyor diye yaziyorlar ama bence bobo herseyi unutturacak artik herseyi |
Sol kanatta değilde gerçek görev yerinde oynarsan elbette atarsın bobo sana inanıyorum ama Denizlinin nobre efendi sevdası devam ettikçe zor. |
İnşallah öyle olurr |
eminim ki gayseye goller atıcak;)Hadi Bobô'm göriyim seni bee sana inanmayanlara inat at gollerini:) |
cok bobosunnnnnnnnnnn bobooo |
atıyormu atıyormu görcez |
Alıntı:
Fakat Dahi Denizli hoca BOBO yu sol kanatta oynatıyor. Bu adam nasıl gol atsın o mevkide ya..:D |
Alıntı:
|
bobo forvet oynarsa bu maçta farklı bir havaya bürünüp golünü atabilir diye düşünüyorum |
Türkiye`de Saat: 16:32 . |