![]() |
Tabatanın Ümitlere Attığı GOL ! |
leblebi çekirdek gibi gol atıcak ! |
uzaktan sert şutları seviyor demekki , iyi atmış hadi bakalım |
devamını bekleriz :D:D |
güzel basladi devamini bekliyoruz yani ;) |
bu gol moral olmuştur.. |
Güzel gol ;) |
güzel ama abartmaya gerek yok...Devamını gs maçında bekliyoruz ama :) |
vallah beyler kusura bakmayin birakin 8 milyon dolar i 8 ytl etmez!!!!!!!!! baskan?? sitemim sana senin ne oldugunu ta basindan biliyordum!!!! sampiyonluk, kupa ve sampiyonlar liginde kazanilan paralar bosa gidiyor!!! sevinemiyoruz dogru durusut cunku bizler umuyoruz ki kulubun borclari odensin dogru durusut transfer yapilsin, onemli degerli futbolcularimiz rakiplere bedavaya gitmesin ama nerde??? arsenal in genclerine portonun transfer politikasina ornek alin biraz!!!!!!!! herkese oldugu kadar sana da saygimdan dolayi bir tek sey soyluyorum bu isi birak!!!! besiktas cok ozel bunu besiktasliligimdan soylemiyorum ama sizin gibiler ilaki besiktasimizi rezil etmeye calisiyorlar cunku kapasiteniz yetersiz!!!! sana hakaretten dolayi 3 gun siteden uzaklastirildim!!!! ama senin gibi besiktasa zarar vereni (her ne olursan ol)yolda gorsem kuran ekmek carpsin hic affetmem !!!!!!!!!! |
ilk ve son olmasın mümkünse:D gerçi olmas inş |
tabata gs maçındada atar inşallah :) |
Alıntı:
|
resmi maçlar dışındakiler fasa fiso |
aaa gol atmış tamam 8 milyon euro eder |
iyi otutmuş |
Devamını bekLeriZz :D |
Çok sert ve güzel vuruyorr birde gs maçında atar inş |
gese macında atarsa buna benzer bı gol kral olur solıyım devamını beklerız ona gore =)) |
Ümitlerin attığı golleri de verseydik :) |
Alıntı:
Sen bu siteye ait değilsin anlıyormusun.Şikayet edildin.En yakın zamanda gereiği yapılır umarım.Senin gibilere yer yok burada |
Alıntı:
|
dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar... Alıntı:
yalnizlikla ne alakasi var onu da anlamis degilim, ama olsun benim bu sitede amacim bazi taraftarlarla satasmak degil asla sadece yildirim demirorenin berbat yonetimini elestirmek... sen ve senin gibiler bu yonetimin arkasinda durdukca daha cok 3-0 maglup oluruz!!!! hic kimseye hakaret etmeden yazilarim ve dusuncelerim devam edecek!!! hepimiz besiktasliyiz hepimizin ayri gorusleri var ben nasil saygi duyuyorsam bazilarin da bana ayni saygiyi gostermesini beklerim socrate kardesim.... |
çok para verildi çok. 8 milyon nedir yahu! denize düşen yılana sarılır hesabı olmuş. |
[quote=Karetta2002;1099496]Arkadaşım..burası tımarhane değil..edebinle adabınla,küfür ve hakaret içermeyen bir şekilde istediğini yaz..kimse seninle aynı şeyi düşünmek zorunda değil..yok birilerine sataşarak dikkat çekmek istiyorsan..gene yanlış yerdesin...eğer yalnızlık çekiyorsan,bir maraza çıkarsam da birileri beni farketse diyorsan da normal yollardan kendine muhatap bulman gerekiyor..bu forumda bildiğim kadarı ile senin seviyende,seninle dalaşacak pek kimse yok..[/quote kopegin cok seker ama sen futboldan anlamiyorsun cok duygusalsin yildirim demiroren gibi ikide bir agliyorsundur!!!! |
Alıntı:
kardes n haber sende tabata yi islikladinmi??? yaziksin kardes cok yazik |
Türkiye`de Saat: 01:34 . |