![]() |
"Beşiktaş'ı Parçalarız" http://www.sporx.com/images/1/29/972...araftar064.jpg Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçının heyecanı yavaş yavaş yükselmeye başlarken, iki takımın taraftarları da takımlarına olan desteklerine devam ediyor. Ligde oynadığı 4 maçı da kazanarak taraftarlarının gönlü kazanan Galatasaray derbide favori olarak gösterilirken, ligde henüz 1 galibiyet alan ve ezeli rakibinin 6 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta ise sessiz bir bekleyiş var. Galatasaraylı taraftarların buluşma noktası olan Webaslan.com'da sarı-kırmızılı taraftarlara "Sizce derbide ne yaparız" sorusunu yöneltildi. Halen devam etmekte olan ankete katılan 39.658 kişiden 33.233'ü (%88.3) "Beşiktaş'ı parçalarız" seçeneğini işaretledi. Ankete katılan 5117 kişi (%12.9) ise "Beşiktaş'ı zorlanarak yeneriz", 1308 kişi (%3.3) ise "Beşiktaş'ı yenemeyiz" seçeneklerini işaretledi. Öte yandan Karakartal.com'da yapılan aynı ankete katılan 11. 252 kişiden 4102'sinin (%36.46) "Galatasaray yenemeyiz" seçeneğini işaretlemesi dikkat çekti. "Aslan'ı parçalırız" seçeneğine oy verenlerin sayısı 3597 (%31.97), "Galatasaray'ı zor da olsa yeneriz" seçeneğine oy verenlerin sayısı ise 3553 (%31.5) oldu. |
Dikkat Edin'de Parcalanmayın |
Oha kimi parcalıyosunuz ya... Moruk Ezikler.. |
"Beşiktaş'ı parçalarız" Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçının heyecanı yavaş yavaş yükselmeye başlarken, iki takımın taraftarları da takımlarına olan desteklerine devam ediyor. Ligde oynadığı 4 maçı da kazanarak taraftarlarının gönlü kazanan Galatasaray derbide favori olarak gösterilirken, ligde henüz 1 galibiyet alan ve ezeli rakibinin 6 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta ise sessiz bir bekleyiş var. Galatasaraylı taraftarların buluşma noktası olan Webaslan.com'da sarı-kırmızılı taraftarlara "Sizce derbide ne yaparız" sorusunu yöneltildi. Halen devam etmekte olan ankete katılan 39.658 kişiden 33.233'ü (%88.3) "Beşiktaş'ı parçalarız" seçeneğini işaretledi. Ankete katılan 5117 kişi (%12.9) ise "Beşiktaş'ı zorlanarak yeneriz", 1308 kişi (%3.3) ise "Beşiktaş'ı yenemeyiz" seçeneklerini işaretledi. Öte yandan Karakartal.com'da yapılan aynı ankete katılan 11. 252 kişiden 4102'sinin (%36.46) "Galatasaray yenemeyiz" seçeneğini işaretlemesi dikkat çekti. "Aslan'ı parçalırız" seçeneğine oy verenlerin sayısı 3597 (%31.97), "Galatasaray'ı zor da olsa yeneriz" seçeneğine oy verenlerin sayısı ise 3553 (%31.5) oldu. |
kendimize güvenimiz yok ki inanmıyoruz takımımıza ama ben inanıyorum;) |
ummadık taş baş yarar:) |
biz kednmze güvenmiorz gs liler ise çok aşırı güveniolar, ama gs yi bu maçta yeneceğz, zaten gs yede yenlrsek m.denizli gder die düşünüyorm |
bu maçın skoru hiç belli olmaz... |
Açıkcası beklediğimizden çok daha kolay bi şekilde yeneceğiz onları... |
her derbide favori bizdik ama hep yenildik bırakın bu sefer onlar favori gösterilsin bu sefer aslanı ali samiyene gömücez |
alacaz bu maçı |
Bizi bu zamana kadar hiç bir mağlubiyet parçalayamadı. Hala omuz omuza takımımızın arkasındayız. Ölene kadarda arkasında olacağız. Gelinde parçalayın kolaysa... Hadi görelim bakalım boyunuzun ölçüsünü... |
derbide avantajı olan takım her zaman favori gösterilmeyendir. |
Rahat olun bu maçı çok rahat alacağız. |
iki tane güzel maç çıkardı diye bi havalara girdiler esas beşiktaş daha yok inşallah bu maçta gerçek beşiktaş sahaya çıkarsa o zaman görürüm ben onları beşiktaşım kazanıcaktır |
Demirören yönetiminin yalakları gösün işte.Durum ne? Sen şampiyon ol,kupa al, CL.'e doğrudan katıl dünyaca prim al,kurduğun kadro hiç bi halt yiyemeyen dünyaca borcu olan cincon kadrosuna madara olsun. Ahmak ahmak şimdi birsürü kişi çıkıp demesin ''biz yenersek napacaksın'' diye.Yeneriz yeniliriz önemli değil sonuna kadarda takımın arkasındayım.(inşallah 5-0 yeneriz) ama kendi taraftarımız bile takımını favori göremiyorsa yenemeyiz diye düşünüyorsa bunda ciddi sorun var demektir.Taraftarımıza bunları düşündürenlerin Allah müstakını versin. |
Alıntı:
Insallah bu maci alir ve tirmanisa gecmeye baslariz. Her nekadar zor gibide görülsede Besiktasim bu tarz maclari kazanmayi bilmistir.Yenilirsek m.denizliyi yönetim gönderebilir. |
Sizin ben ..:D Neyse Sema abla çok güzel demiş ummadık taş baş yarar :) |
Alıntı:
|
Bizim savunmamız onların hücum hattını ezicek görürsünüz |
Alıntı:
ortadakiler baros u ezer ama bekler arda yle keita yı ezer mi bilemeyiz Mustafa hocanın önlem alması lazım... |
Alıntı:
|
doğru söze ne hacettepe |
Masonnn ...................... Sahaya Gömecezz |
derbide favoriler her zaman kaybetmiştir unutmayın |
allahin yardimiyla yenecegiz insallah |
Yenilirsek, içindekini kusmak için bekleyenlere fırsat çıkacaktır..yeneriz ,yeniliriz..sonuç ne olursa olsun hiçbirşeyin sonu olmaz.....hiçbir derbiyi kazanmanın garantisi yoktur.. |
ya bende cok inanıodum ama şimdilerde biraz karamsarlığa düştüm cunki umudum sakatların düzelmesiydi ama daha tam performansta değiller..bu forumda en cok buna ben inanıodum ama şimdi biraz kuşkularım olmaya başladı sakatlarımızdan zira milli takım kampında sakatlanan Nihatın durumu belirsizliğini korurken bir kötü haberde Tello'dan geldi!!! Mactan 1 gün önce Türkiyede olucak ama 15 saatlik bir ucak yolculuğuyla yurda döncek olması yane yorgun olcak olması gibi hususları göz önünde bulundurduğum zaman endişlerim giderek artıyor..! ama yinede Futbol bu ben takımımıza güveniyorum umarım sakatlar bir an önce düzelir bu macı kaybedersek ki Allah Korusun umarım öyle bir şey olmaz dünyanın sonu değil..En azından bir şey umuyorum ki Manu macına kadar herkes kendini toparlar..! |
Peeeh ! Parçalarlarmış :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
siz bizi küücmseyin daha en büyük iyiligi yapmis olursunuz neolur dahada kücümseyinki yenilginiz dahada agir olsun |
35 yıldır Beşiktaş izlerim..Bizim takımın en büyük özelliği ,favori olduğu maçları kaybeder,favori olmadığı maçlarda da sürpriz yapar..bırakın ,medya onları favori göstersin.. |
Biz bügune kadar hep eksik kadro ile kötü futbol oynadık. Kötü futbol oynadık ama yenilmedik , geçen sene ki gibi pozisyonda vermedik. Milli maç için verilen arada sakat futbolcularımızın da takıma katılacak olması bugune kadar izlediğimizden farklı bir Beşiktaş izleyeceğimizi düşündürüyor bana. Derbilerin favorisi olmaz maç oynansın kim kimi parçalamış ona göre yorum yaparız. Hızlı giden at ve pisliği olayını bilmesi gerekir cincon taraftarının erken havaya girmiş gözüküyorlar. |
maçı iple çekiyoruz..! |
basligi okuyunca mutlaka bir manu futbolcusunun demeci sandim. ama bu söz gs den geliyor....a,aaaaaa dedim kendi kendime....... lan bunlar ne zaman adam oldu da bizi parcaliyorlar??? tarihlerinde hic parcalamislarmi????? |
kim kimi parcalayacak görürüz ;) |
ne parcalıyosun oyuncak mı bee |
Biz Galatasarayi Ali Sami Yende en son 100. yilimizda yenmistik. Bu halimizle Geseyi yenmemiz cok zor. Sampiyon olmus takimi bozarsan olacag budur. Cisseyi yollayip Finki alirsin olacag budur !!! |
Türkiye`de Saat: 04:54 . |