Karetta2002 | 08-09-2009 14:43 | Alıntı: Cyber´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1099536)
ekrem in tarafında elano ya da kewell oynar ortada Arda oynar bence böylece Ernst Arda yı tutabilir kendini zorlarsa...Elano zaten yavaş adam ama kewell olursa ben yine sağ tarafta zorlanırız diyorum...
Mustafa Hoca 4-4-1-1 le çıkacak ama Tabata yı oynatırsa yabancı sınırı aşılıyor... | bence Gs gibi bireysel silahları fazla bir takıma adam markajı yapılmaz..hepsini tutsan geriden servet gelir gol atar..Ama alan daraltarak GS ye oynama alanı bırakmazsak ,geniş alanları seven Keita,Kewel,Baros ve hatta Arda hareket imkanı bulamazlar ve etkileri kaybolur..defansın ortasında İ.Kaş yada İ.Toraman oynatılarak kontenjan sorunu aşılabilir..İlk yarı gol yemezsek de ikinci yarı Tabata ve Holosko işbirliği muhakkak netice verir gibi geliyor bana..Ama öncelikle ,maç boyunca göbekten ve kanatlarda hiç açılmamak lazım..aksi takdirde Keita ve arda ceza sahasına girerlerse muhakkak pozizyon yaratırlar..Ben Ferrari nin bu maçın yıldızı olacağını düşünüyorum..çünkü kesinlikle pozisyon hatası yapmıyor..duracağı yeri ve müdahele zamanını çok iyi biliyor..Ayrıca da göbekten de yarılacağımızı düşünmüyorum,çünkü Ernst ve Fink orayı oldukça iyi kapatıyorlar..en önemlisi kazandığımız her topu ayağa oynayarak,hem GS seyircisini susturmalı ,hemde GS yi önlem almaya zorlamalıyız..Bence GS nin yumuşak karnı ağır defansı..Nihat veya Holosko gibi gezen oyuncular bu tip defanslara ters gelen oyunculardır..
Beşiktaş,en az GS kadar hücumda etkili bir takımdır,yukarıda da yazdığım gibi ,Tabata geçen seneki standardında oynasın,Holosko ve Nihat gibi forvetlere en az 2 şer gollük top bırakabilir..Denizli hocanın bu maçta beraberlik kovalayacağını da sanmıyorum.. |