![]() |
Delgado Sakatlandı Beşiktaş'ta CSKA maçı öncesi Arjantinli Delgado'nun şok sakatlığı tartışılıyor.. Ankaragücü’nü yenerek haftayı 3 puanla kapatan Beşiktaş’ta, CSKA Sofya ile oynanacak UEFA Kupası 1. tur rövanş maçı öncesi Delgado şoku yaşandı. Ankaragücü maçında sağ dizine darbe alan Arjantinli futbolcunun, 28 Eylül Perşembe günkü CSKA Sofya maçında oynama şansının az olduğu bildirildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Delgado’nun sağ dizinde esneme bulunduğunu belirterek, "Tedavisini sürdürüyoruz, ancak oynama şansı az" dedi. Optur, sakatlıkları bulunan Koray ve Ali Güneş’in de CSKA Sofya karşılaşmasında forma giyemeyeceklerini kaydederken, Gökhan Zan ve İbrahim Toraman’ın oynayıp oynayamayacakları kararını ise çarşamba günü vereceklerini söyledi. spor3 |
şansa baq yaa...sakatlanan sakatlanana.... |
Nazar var bu takimda yaw |
bu nedir ya bakide sorun var zan sakat koray sakat bobo öle mustafa yeni yeni simdide süperstarımız nakavt oldu:( inş. yetişir..KIŞ KIŞ CİNLER KIŞKIŞ |
beşiktaş reviri olduk direk |
ne oldu bu oyunculara hepside anlasmis gibi birden sakatlanmislar maclara yetisseler bari |
sıra kimde bakalım.... |
Beşiktaş'ta Delgado şoku yaşanıyor!http://www.internetspor.com/v3/resim...11delgado1.jpg25 Eylül 2006 17:00 Ankaragücü'nü yenerek haftayı 3 puanla kapatan Beşiktaş'ta, CSKA Sofya ile oynanacak UEFA Kupası 1. tur rövanş maçı öncesi Delgado şoku yaşandı...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Ankaragücü maçında sağ dizine darbe alan Arjantinli futbolcunun, 28 Eylül Perşembe günkü CSKA Sofya maçında oynama şansının az olduğu bildirildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Delgado'nun sağ dizinde esneme bulunduğunu belirterek, ''Tedavisini sürdürüyoruz, ancak oynama şansı az'' dedi. Optur, sakatlıkları bulunan Koray ve Ali Güneş'in de CSKA Sofya karşılaşmasında forma giyemeyeceklerini kaydederken, Gökhan Zan ve İbrahim Toraman'ın oynayıp oynayamayacakları kararını ise çarşamba günü vereceklerini söyledi. |
SAKA GIBI YA HER GÜN BIRI sakatlaniyo |
kesin nazar var yaw kesin |
Bence Delgado'nun aşırı bir sakatlığı yok. Yazacaklarım benim şahsi görüşüm, doğrudur demiyorum, sadece sezgilerim doğrultusunda konuşuyorum. Son zamanlarda malum Delgado-Ricardinho polemiği yaşanıyor. Ve bu tartışma hem yönetimde, hem de teknik heyette soruna neden oluyor. Biri yedek klübesinde oturduğunda Tigana zor durumda kalıyor. Ve her fırsatta yönetim-teknik heyet soğukluğu lanse ediliyor. Tigana Ankaragücü maçında Delgado'yu kadroya aldı ve Ricardinho'yu CSKA maçına sakladığını gösterdi. Yani Delgado'nun CSKA maçında oynamayacağı, dinlendirilen Ricardinho'nun kadroda yer alacağı bariz ortadaydı. Biraz önce bahsettiğim polemiklerin tekrar yaşanmaması için böyle bir bahane uygulanıyor. Her ne kadar komplo teorisi gibi görünsede gerçeklik payının olabileceği unutulmamalı. |
yaaa bu maçta delgado sorun değil önemli olan defansta sakatlıkların olması..korayın sakatlanması hiç hoş olmadı..ibrahim ve gökhan biran önce düzelmesi lazım onlara csk maçında ihtiyacımız var..zaten delgadonun da çok aşırı ciddi bir sakatlığının olduğunu sanmıyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
saya 11 kişi çıktığımız müddetçe sorun yok geçmiş olsun delgado umarım çabucak dönersin sahalara |
Kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah... |
Çok enteresan ya,koray yok toraman ile zan da olmassa kim oynayacak defansta valla koridor oluruz.Ama tahmin etmiyorum Toraman ve Zan oynar heralde.Delgado ise şu sistemde büyük eksiklik olmaz çünkü yedeği daha feci:D |
takımda sakatlar kaç oldu koray gkhan bobo delgado ali güneş m.dogan i.toraman başka var mı? |
yakinda maci HÜKMEN yenilceyiz galiba CÜNKÜ 11 kisi den az olcaz bir gün |
zaten ne zaman bizim işimize yaradıki ilk maçta iğrenç oynamıştı ikinci maçta sakat beyler biz bu delgadoyla yola çıksaydık yolda kalmıştık valla iyiki ricardinho'yu aldılar |
iyiki ALMISIS ricoyu |
ya büyü falan mı yaptılar beşiktaşa bir takım bu kadar şanssızlık yaşamaz ya alex 3 senedri dah sakatlan madı tuncay aynı ne bu ya hep bize hep bize olmaz ya |
kesin büyü yapildi yaw...üc yildir hepayni seyler T.D degisti kadro degisti fakat sakatliklar devam ediyor....bu kadar sanssizlik olamaz..diger takimlarda en cok 1-2 kisi sakat oluor bizde bu haftada 2-3 oluor |
ya bu çocuk bir gün rahat top oynayamayacak mı kardeşim beeee.birilerinin gözü değiyooooooooo.kıskanıyolar böle futbolcunun kendilerin de olmadığı için |
Alıntı:
sende haa sakatlanmanin anlasmasimi olur sakatlandilar iste onlarin ne sucu var... |
kurban kesmek şart oldu nevzat demir'de bi kan akıtsınlar |
üstümüzde kara bulutlar dolaşıyor,biri kara büyü mü yaptı ne,bu ne şanssızlıktır |
Türkiye`de Saat: 22:49 . |