![]() |
Nihat : Sakat Değilim !! http://www.fotomac.com.tr/2009/09/08...89BF6C4EEx.jpg Milli Takımımız, Bosna'daki ilk antrenmanını dün akşam yaptı. Koordinasyon idmanından sonra yarı sahada çift kale maç oynayan millilerde Terim ileri ikilide Sercan ve Semih'i yan yana denedi. Sakat olan Nihat da düz koşunun ardından takıma katıldı, bu teknik heyete moral verdi. Şimdi soruyorum renkli basına hani Nihatın Futbol hayatı bitmişti KOLPALAR...! |
nefret ettirdiler bu yalan haberleriyle.. |
Bencede Nihat futbol hayatı bitmez.... |
RENKLİ VE KOLPA BASIN... :) BUNUDA YAZIIIIIIIIIIIIIN ! |
Alıntı:
ama ben büyük karakter kullanarak yapsam tüm yorumu uyarı gönderirsin :D:D şaka yapıyorum tabiki o kadar özelliğin olsun :D:D:D |
Dünkü haberde kolpa olduğunu söylemiştim |
yha olmaz nihat düzelemez kolpa basın yazın hade:) |
Alıntı:
koptum :D:D:D:D |
işte bu kadar renkli basına nihattan kocaman bir kapak . |
nihata cok güveniyorum görecek o renkli basin bi patlama yapacak nihat orta ne fenev kalacak ne cincon |
Zaten dün yazmıştım ben burada haberin kaynağı fotospor dur inanmayın diye. |
RENKLİ VE KOLPA BASIN... :) BUNUDA YAZIIIIIIIIIIIIIN ! |
icim rahatladi ya iyiki yalan habermis :) |
zaten aksam aksam moralim 0.sehitlerimize allahtan rahmet diliyor hepimizin basi sagolsun diyorum.neyse bu nihatin meselesinin zaten kolpa oldugunu dünki yorumumda ifade etmistim ama yinede onca sakatlik yasamasina ragmen o fiyata aldigi icin sayin demiröreni birokadarda elestirmistim. |
habern yalan olması iyi, güvendgm 1-2 futbolcdan biri nihat ona ihtyacmz var |
bişey olmaz Nihat'ımıza..bizimle uğraşmak için bahane yaratıyorlar.. |
Kolpa haberlere yancı Fikirlerle yine TAvan yaptı ... Basın Beşiktaş ' ı yazın Hatta karalayın azize ananız dan paraları alın... Yazın elinize gecen yalan haberleri bıkmadan ... |
koLpa basın'a kapak olsun.. |
ben demiştim demeyi hiç sevmiyorum ama ne yaparsın :):) |
hadi azizenin basını yazın bee nihat sakat oynayamaz yazın yazın yazın neden yazmıyorsunuz azize size az mı para verdi :D:D |
gese ve manchester macLarında gercek kımLıgıne burunucek... |
çok fazla uzamıştı saten |
Kapak!:) |
hemde ne kapak!!! |
beşiktaşımızı yıpratma politikası şerefden yoksun herifler |
Türkiye`de Saat: 08:44 . |