![]() |
Bobô Umutsuz ! http://www.besiktas.ws/Resimler/2009/02/02/00011668.jpg Beşiktaş'a Bobo'dan kötü haber geldi. Brezilyalı forvet dünkü idmanda, "Kendini nasıl hissediyorsun?" sorusunu, "Durumum kötü, G.Saray karşılaşmasına yetişebileceğimi zannetmiyorum. Ama bunun için gayret sarf ediyorum" sözleriyle yanıtladı. |
:( walla sakat cok nasıl olcak bu gayse macı bilmiom :( |
Gs maçında elimizde iki forvet var nihat holosko diğerleri sakat :S |
İnşallah bütün sakatlarımız derbiye yetişir:(:( |
son güne kadar bir umut.daha var maça.ahh be bobomm senin olman gereken bi maçtı. |
yetişmelisin yaa sende olmazsan napıcaz:( |
inanmayin bobo derbide sahada olacakdir |
olamaz ya o kadar cok forvetimiz var ama simdi maca cikaracak adam yok ya.. |
valla bobocum biz sendende daha umutsusuz,ama umutsuzlugumuz takim icin degil senin icindir.2senedir umutsuz bir vaka gibisin.basin dedik medya dedik savunduk seni ama insan biraz birseyler yapar ya,ne oynadinda sakatlandin?dizinden amaliyat oldun 16gün sonra derb maca ciktin birde golünü attin.kupa yari finali ilk ayagi ezikbahceye karsi.ama simdi umutsuzum gibilerinden ayak yapiyorsun.bobo bulaflari söylemis beyler basinin kolpa haberi degil bu.5 milyon 6milyon bakmadan satacaktik bunu ya.bence boboda ayni delgado gibi elimizde cok fena patlamistir,busaatten sonra bobodan ne iyi bir performans nede takima para kazandirmasini bekliyorum.devre arasi gider hemde banko gider |
Türkiye`de Saat: 13:36 . |