![]() |
D@bbe 2 http://upload.wikimedia.org/wikipedi...abba2Afis1.jpg Dabbe, filmde, dünyada aniden yayılan nedensiz intihar vakaları, Amerika Birleşik Devletleri'nden başlayarak, Türkiye'ye sıçrar. Bir salgın hastalık gibi ilerleyen ölümlerin sırrı ise bu filmde çözülmüştür... Şimdi sen göklerden gelecek ve insanları kuşatacak o dumana bak: Bu Acı Izdıraptır Kur'an-ı Kerim/Duhan Suresi 10-11 Başrollerini Serdar Özer, Ebru Aykaç ve Serhat Yiğit'in paylaştıkları, 2006 yılında vizyona giren ve çok konuşulan 'D@bbe'nin 2. filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. İlk filmde yakaladığı başarı ile adından sıkça söz ettiren, son olarak 'Semum' ile izleyici karşısına geçen ve gişede başarı sağlayan Karacadağ'ın son filmi 'D@bbe 2' merakla bekleniyor. Sefa Zengin, İncinur Daşdemir, Deniz Olgaç, Leyla Göksun ve Muharrem Dalfidan'ın başrolünü üstlendikleri filmin konusu şimdilik saklanıyor. (bkz. Dabbe) |
ßunuda izLicem :D |
adı korku filmi ama komediden farkı yok:D size tavsiyem gitmeyin bu filme |
yok ben ztn gitmem sonra korkudan bir hafta uyumam:D:D |
dabbe komedi filmi miydi ? sen sanurım yanlış slona girdin yada yanlıs cd aldın... |
yooo sinemaya gittim ama nedense hiç korkmadım hatta sinemada çoğu kişi güldü:D:D |
çok saçma bir film |
bana göre güzel filmdi. Zevkler ve renkler tartısılmaz dogrudur... |
1.filminden çok tırsmıştım ama ikincisinin grafikleri kötü gibi çok yapay yani ama izlemedim tabi bu sadece fragman için yaptığım yorum:) |
evet köprü sahnesi özeLLikLe Fraqmanda cok adi duruo.. ama yinede merak ediorm izLicem :D |
Ne komedi ne de korku içerikli bir film değildi Dabbe. Gerçeklik ile çok fazla bağdaştıramadım ve izlerken de çok zevk almadım filmden. 2.si nasıl olur bilemem ama. |
Alıntı:
|
İgrenc bir film bir film de bu kadar sıkıldıgımı hatırlamyorum korkuyla alakası yok arada güldürdü tam ama bir anlamıyla igrenc ! |
Türkiye`de Saat: 21:34 . |