![]() |
A.R.O.G Geliyor CMYLMZ G.O.R.A dan sonra Cem Yılmazın Diğer Filmi :) Gora'nın Devamı Niteliğinde Çekeceği Arog'la Taş Devri Dönemine Doğru Yolculuğa Çıkartacak! CEM YILMAZ, GORA'NIN DEVAMI NİTELİĞİNDE ÇEKECEĞİ AROG'LA TAŞ DEVRİ DÖNEMİNE DOĞRU YOLCULUĞA ÇIKARTACAK! Cem Yılmaz yeni filmi için kolları sıvadı. Eski bir karikatüründen etkinlendiğini söyleyen Yılmaz, 'Vaktiyle bir karikatür çizmiştim: Birinci karede '250 bin yıl önce' yazıyor ve bir çocuk mask yapıyor. Babası gelmiş, 'Öküz' diyor 'burada bütün kabile çalışıyor, sen kendini verdin o maska, sığır gibi bir herif oldun' diyor. İkinci kare kare: '250 bin yıl sonra o mask müzede, bir baba ile oğul o maska bakıyor, baba diyor ki 'Bak, 250 bin yıl önce adam ne harika mask yapmış, sen sığır gibi gez hala.' İşte 'AROG'daki Arif karakterini de 250 bin yıl öncesine gönderip, oradakilere medeniyet sattıracağız' dedi |
gora gibi başarılı olacak gibi gelmedi bana :) |
güya amerikan menşelii filmleri tiye alıyoruz ama ondan başka da malzeme bulamıyoruz. bu nasıl bir sistemdir anlamadım :) |
İlginçç...:) |
dğeişik bişi olcak ama gora kadar olmaz |
cem yılmaz olurda komik olmazmı yaaa :)) |
Alıntı:
|
bakalım ne kadar yakında:) |
fragmanı çok komik miş film in tamamı böyleyse çok harika olur walla :D |
valla sanırım yıkıp geçirecek yine. |
cem yılmaz ın adı yeter...filmin adı önceki filmin adının tersi bu da dikkatimi çekti... |
bu adam ne yapsa yıkıp gecıyor zaten :D |
film 2009 da gösterime giricekmiş :) |
koptum bea süper :D :D |
tutar bence bu film cem yılmaz nede olsa |
AROG NE KADAR KOMİK BİLMİYORUM AMA RECEP İVEDİK SÜPERRR... |
Güzele benziyo valla |
cem yilmaz bu kopmaya hazir olun:D:D |
Alıntı:
:) Hiç girmeseydi :) Neden şimdiden yayınlamaya başlamışlar fragmanlarını.. |
gidicez görücez bakalım ne kadar iyi |
Türkiye`de Saat: 10:36 . |