![]() |
A.R.O.G İçin Geri Sayım Basladı "A.R.O.G" için hazırlanan dört farklı tanıtım filmi, dünden itibaren Türkiye'deki tüm sinemalarda gösterilmeye başlandı 5 Aralık'ta 400'ün üzerinde kopyayla vizyona girmeye hazırlanırken, 4 farklı tanıtım filmi de "AROG" dünyasından ilk görüntüleri seyirciyle buluşturuyor. Senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı, yönetmenliği ise Ali Taner Baltacı ve Cem Yılmaz tarafından üstlenilen "AROG", Yılmaz'la beraber Ozan Güven, Özkan Uğur, Nil Karaibrahimgil, Zafer Algöz, Özge Özberk, Hasan Kaçan gibi sinema ve tiyatro dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiriyor. |
bekliyoruz :D |
süper film olacak :D |
Fragman olarak hoş bi filme benziyor..Ama rekor beklemiyorum.. Bu arada siz siz olun Avanak Kuzenlere gitmeyin;) |
Baya izleyen olur ama rekor kıracağını zannetmiyorum bende. |
cok guzeL olucek :D |
osmanlı cumhuriyetiyle arogu bekliyoruz :p |
korku ve komedi bakalım görücez neyin nesiymiş :) |
çok güzel olucak bence |
rekor kırmaz ivedik kırddı sanırım bildiğim kadarıyla ama bu filmin kıracağını sanmıorum artı olarak ivedik in ikinci bi filmi de çıkar diye tahmin ediyorum |
Sabırsızlıkla bekliyorum ama tam fargmanını bulamadım hep parca parca bakalım Rekor kırıcak mı GORA yı yakalar ama İvedigi gecemez |
SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM BU FİLMİ :) |
Süper film ya gülmek den öldüm valla gorayı gecicek bence:D |
gidecktm bu akşam ama saolsn trabzonsporlu futbolcular salonu kapatmışlar(: bir kalabalıktı meydn dedm yrn giderm inş yarN gidecğm(: sabırsızlanıormmmm... |
Alıntı:
|
goradan da recep ivedikten de daha güzel .. |
Türkiye`de Saat: 00:59 . |