![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Konu forza-kartal tarafından (24-07-2010 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Orada 3 Atarız İnönüde ŞÖLEN YAPARIZ .. Rakip Vikingur'a Göre Daha Zor Ama Bizim İçin Kolay . | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Çok rahat bi maç olmayacaktır ama onlar birazcık açılmaya kalkarsa bizim süratli oyuncularımız mahfeder , çok rahat bi tur daha bizi bekliyor gibi ama inşallah Kharkiv gibi bi macera olmaz! Bu arada maçı D-Smart yayınlamayacak çok büyük bi olasılıkla araştırıyorum şu an hangi kanalın yayınlayacağını... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | deplasman macını yine acık bir kanal verir tahnimce 2-0 3-0 gibi rahat bi skorla geceriz
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu çerez hazırlık maçları diilde artık ben Beşiktaşımızın gruplardan lider olarak çıkmasını bekliyorummmm!!!!
__________________ No one lives forever | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | tabiki öyle olcak bizim hedefimiz uefa finali geçen sene fener ve gs lider olarak çıktı kadrolara bak bizi lider olarak zaten Q7 ve guti yapar rahat olun ben daha ileri gidip gruplardan 18 puan hedefliyorum en kötü 16 puan | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşallah deplasman maçını şifresiz bir kanal verir yine.Bir sakatlık olmadan güzel bir şekilde eleriz inşallah.Allah yardımcımız olsun. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | hücüm hattımız iyi şu an yine aynı tarifeyi bekliyorum rakip olamazlar bize ama bu kez schusterin savunma taktigini merak ediyorum . | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vikingur a göre daha kaliteli bir ekip gibi görünüyor.Ancak ezip geçmemiz gerekir yine. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |