![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
| Gelecek Maçlarımız Beşiktaşımızın gelecektei macların yer alacagı bolumdur.. | 
![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]() ![]()  |    
  |  ||
|   |  
|   | 
|    |  #2 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Turu Garantileyen Bir Skor Alabileceğimizi Düşünüyorum Schuster İşini Bilir .        |  ||
|   |  
|    |  #3 | ||
|    Beşiktaşım Hayat Sensin.!  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]() ![]() ![]()  |     son plzen macında 3-0 alırız demistim .      yine içimden aynı skor geçiyor 3-0 ![]()  |  ||
|   |  
|    |  #4 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 23    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     inönüde turu garantilememiz gerekiyor iyi skor alirsak deplasman macinda bir iki oyuncuyuda dinlendirmis oluruz     
				__________________   Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir  |  ||
|   |  
|    |  #5 | ||
|    A S T U T E  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     maç saati çok erken hava zaten sıcak maç 19:00 da ilgşnç :S    
				__________________   Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz  |  ||
|   |  
|    |  #8 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  
				 Tecrübe Puanı: 33   ![]() ![]() ![]()  |     Bu maçta gol yiyebiliriz belki, ama yine de 3 golü buluruz...En az 2 farkla kazanır, deplasmana skor avantajıyla gideriz bence...      Q7'den bir trivela golü daha bekliyorum bugün, Bobo'da devam eder gollerine...  |  ||
|   |  
|    |  #9 | ||
|    1903-1984-2008  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     2-0       ![]()  |  ||
|   |  
|    |  #10 | ||
|    SeNi SeVmEyEn ÖlSüN  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  
				 Tecrübe Puanı: 37    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Allah'ın izniyle yeneriz inşallah.Bende 2-0 diyorum       ![]()  |  ||
|   |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |