![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Gelecek Maçlarımız Beşiktaşımızın gelecektei macların yer alacagı bolumdur.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | schuster bu maça büyük bir rotasyonla girebilir hemde öyle bir rotasyonki 2. bir 11 sahaya sürebilri. --------------------------------hakan a.---------------------------------- ---------------------ersan------------------zapo------------------------- ----ekrem-----------------------------------------------------ismail------- -----------------------fink----------aurelio-------------------------------- ---------holosko------------tabata-------------hilbert--------------------- ----------------------------nobre---------------------------------------- ekrem dışındakiler fener maçında banko yedek olurlar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
..Kaliteli bir kadromuzun olduğunun resmidir bu 11...Maça gelecekolursak, ben Schuster ve futbolcuların grubu lider bitirmek için ellerinden geleni yapacağına inanıyorum, bunun içnide evinde tüm maçları almak lazım, 1'de 1'le başlayacağımızı düşünüyorum, fark olur mu, o bilinmez, Fb maçını düşünebilirler, ama arkadaşın dediği gibi bu kadroyla bile çıksak sorun yaşamayız fazla... | |||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |