![]() |
Quaresma Böyle Maclarda Oynamamalı Diyorum Baska Birşey Demiyorum Sezon Baslamadan Sakata Gelmesin Onun Haricinde Zaten Skor Önemli Değil Önemli Olan Takımı Görmek |
evet ya oynamasın hatta derbilerden başka bi yerde oynamasın:)))))))))) |
hani schuster bu rakipler olmaz zayıf diyordu baku çokmu güçlü :D |
Alıntı:
karpuzlu istanblue yok mu :D |
Kartal yarın görücüye çıkıyor Ricardo Quaresmalı, Hilbertli ve Schusterli Beşiktaş, yarın ilk hazırlık maçı için sahaya inecek. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...1mm1061268.jpg Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Siyah-Beyazlılar, özel karşılaşmada TSİ 19.00’da Azerbaycan’ın Bakü Neftçi ekibiyle kozlarını paylaşacak. Kartallar hazırlık kampında iki özel maç daha oynayacak ve 15 Temmuz’daki Vikingur mücadelesine tamamen hazır bir şekilde İstanbul’a dönecek. Kartal yarın görücüye çıkıyor - www.fanatik.com.tr |
Gençlerde Umut var. Lig'de daha iyi oluruz inşallah. |
henüz erken bişey söylemek için ama gençlerimiz genelde iyiydiler özellikle Erkan Kaş ı iyiki çağırmış As takıma . |
erkan kaş, q7, bobo (fazla kilolarına rağmen) göze batanlar. ali yetersiz gibi geldi. delgado aynı, top ayağına yakışsın ama çok top kaybet. bi adım ileri diil, ne izlediysek onu izlettirir delgado. tabata yetersiz. zapo, fink, ugur, nobre gereksiz, bence gidebilirler. hilbert de durgundu. ilk izlenimlerim bunlar:) |
q7 nin golü nizamiyidi hakem yaktı golü |
Türkiye`de Saat: 01:03 . |