![]() |
STSL - 1.Hafta : Bucaspor 0-1 Beşiktaş JK http://img534.imageshack.us/img534/6705/bucasporbjk.jpg Grafik Çalışması Tamamen BesiktasForum.Net'e Aittir! |
Renkdaşlar her hafta maç konularını ben açacağım ve her hafta bi slogan seçeceğiz o maçla ilgili en güzeli konulacak grafiğe , ilk sloganı ben kafama göre yaptım.Sonraki maçlardan itibaren düzenleriz artık :) |
Hoş bir tasarım olmuş :)Emeğine sağlık. Severiz SArı laciverti! :D |
Bülent Başgaan yine anti futbolla başlayacak tek dileğim sakatlık olmaması Buca yı yenip iyi bir başlangıç yaparız |
Bu arada Buca 3 büyüklerle oynayacağı maçları İzmir Atatürk'de diğer maçları ise kendi sahası olan Buca Arena'da oynayacakmış aldığım bilgiye göre bi arkadaşdan :) |
cok erken degıl mı konu yaww:D:D |
Sezona Güzel Bir Galibiyetle Başlayacağız . İyi Başlayıp iyi Bitireceğiz Sonuna Kadar Güveniyoruz . En Az 3 Atarız . |
lige iyi bir başlangıç yapmak adına buca gibi yeni bir takımla başlamak iyi olacak inşallah farklı bir galibiyet olurda morinho sanan kendini bülent hoca tefe koyarlar hadda kulüpten kovarlar daha unutmadık 3 yerim 4 yemem 5 yerim 6 yemem 7 yerim 8 yemem laflarını |
Av sezonu açılıyor. |
Lige iyi başlamak adına iyi bir maç, tabi buca da kendisini göstermek isteyecektir. Ayrıca Ağustos sıcağında İzmirde top oynamakta kolay değil, umarım hava daha iyi olur. |
show zamanı gençler .. ;) |
Simdiden hazırlanıyorum maça :D Tribundeyiz :D:D |
hadi bakalım hayırlısı iyi başlayıp iyi bitiririz inşallah sezonun ilk maçında her iki takımda bir hevesle oynayacaktır bucasporun transferleride göz ardı edilmemeli |
bilet fiyatları hakkında bılgınız varmı ? .dd |
mactan 3-4 gun önce acıklanır biletler tahminimce acık 40-50 kapalı 70-90 kale arkası 10-20 olur |
saol (: |
Haydi İzmir'e Deplasman Yolcusu Kalmasın . Sezonun Açılış Maçını İzmirde İzlemek Güzel Olacak . |
Yeneceğiz diye doğuyor içime.İnşallah fb maçına kadar kayıpsız... |
izmire deplasmana gitmeyi düşünüyoruz bakalım umarım kazanırızda mutlu döneriz.maça gitcek arkadaslarda burda belirtsin lütfen umarım katılım çok olur .. maç izmir atatürk stadında bilet fiyatları 25 ve 75.. |
Benim içinde bir korku var, kesin alırız diyemiyorum bu maçı, hele de rakibin hocası Bülent Uygunsa...Adam bizden puan alabilmek için yine yırtacaktır bir yerlerini, sonuna kadar mücadele edeceklerdir.Bizde onların mücadelesine karşılık verirsek, Q7'mizle Nihatımızla Bobomuzla sahadan galip ayrılabiliriz...Zaten sonuçtan çok Q7'nin performansını çok merak ediyorum, sonuçlar zamanla gelecektir çünkü... |
ilk maclar hep önemlidir onun icin kazanmamiz sart eger gücümüzü ortaya koyarsak mac sonrasinda buca diye birsey kalmaz bucanin mücadele etmekten baska bize gösterecegi birseyi yoktur bizde ise hepsinden var puan kaptirirsak bu sadece bizim sucumuz olur.. |
Ezip geçmeliyiz Bülent Uygun filan anlamam ben.!!! |
hiç sevmediğim bir teknik direktör , tamamen kapalı kutu bir takım , maçın izmir sıcağında oynanacağını düşünürsek çok kolay olacağını sanmıyorum ama yinede yeneriz... |
Quaresma rakiple dalga geçme olayından vazgeçsin ayrıca onu uyarsınlar burda öyle hareketleri fazla yapmasın bu maçta anti futbolun kingi var karşımızda |
Umarım Herşey Güzel Olur ..En az 3 Fark Bekliorum Ben .. |
1-0 bence iyi bi baslangıc izmirin o sıcagına rağmen iyi mücadele ettik gutinin sihirli pası kazandırdı bize macı :) |
Rakip futbol oynamak istemiyor bu sartlarda oynayamazsin ama yinede 1 gol attik ve baya pozisyon kaçti. Ben çok memnunum :) |
Guti Yine Klasını Konuşturdu Haftalar Geçtikçe Dahada İyi Olacaktır . |
Bülent beye de bizden selam olsun o zaman :D Son anlarda sıcaktan yorgunluktan biraz zora giriyodu ama zamangeçtikçe oturcak :) Delgadonun pasları filan baya güzel isabetli olmuş ya beğendm :) |
| Türkiye`de Saat: 01:45 . |