![]() |
UEFA 3.Tur 1.Maç: FC Viktoria Plzeň 1-1 BeşiktaşJK http://img697.imageshack.us/img697/5...zebeiktajk.jpg Grafik Çalışması Tamamen BesiktasForum.Net'e Aittir! |
Orada 3 Atarız İnönüde ŞÖLEN YAPARIZ .. Rakip Vikingur'a Göre Daha Zor Ama Bizim İçin Kolay . |
Çok rahat bi maç olmayacaktır ama onlar birazcık açılmaya kalkarsa bizim süratli oyuncularımız mahfeder , çok rahat bi tur daha bizi bekliyor gibi ama inşallah Kharkiv gibi bi macera olmaz! Bu arada maçı D-Smart yayınlamayacak çok büyük bi olasılıkla araştırıyorum şu an hangi kanalın yayınlayacağını... |
deplasman macını yine acık bir kanal verir tahnimce 2-0 3-0 gibi rahat bi skorla geceriz |
Bu çerez hazırlık maçları diilde artık ben Beşiktaşımızın gruplardan lider olarak çıkmasını bekliyorummmm!!!! |
Rakibi ciddiye alirsak cok rahat eleriz... |
İnşallah deplasman maçını şifresiz bir kanal verir yine.Bir sakatlık olmadan güzel bir şekilde eleriz inşallah.Allah yardımcımız olsun. |
hücüm hattımız iyi şu an yine aynı tarifeyi bekliyorum rakip olamazlar bize ama bu kez schusterin savunma taktigini merak ediyorum . |
Vikingur a göre daha kaliteli bir ekip gibi görünüyor.Ancak ezip geçmemiz gerekir yine. |
rakip vikungura göre biraz daha dişli artı deplasman maçlarını tv veriyor arkadaşlar |
Türkiye`de Saat: 17:28 . |