![]() |
UEFA Play Off 1.Maç : Beşiktaş JK 2-0 HJK Helsinki http://img15.imageshack.us/img15/61/...jkhelsinki.png Bu Dünyada Bi Tane JK Var ULAN!!! Grafik Çalışması Tamamen BesiktasForum.Net'e Aittir! |
Turu Garantileyen Bir Skor Alabileceğimizi Düşünüyorum Schuster İşini Bilir . |
son plzen macında 3-0 alırız demistim . yine içimden aynı skor geçiyor 3-0 ;) |
inönüde turu garantilememiz gerekiyor iyi skor alirsak deplasman macinda bir iki oyuncuyuda dinlendirmis oluruz |
maç saati çok erken hava zaten sıcak maç 19:00 da ilgşnç :S |
hayırlısı... |
Rakibi ciddiye almaliyiz. Bunu yaparsak zaten farkli kazaniriz... |
Bu maçta gol yiyebiliriz belki, ama yine de 3 golü buluruz...En az 2 farkla kazanır, deplasmana skor avantajıyla gideriz bence... Q7'den bir trivela golü daha bekliyorum bugün, Bobo'da devam eder gollerine... |
2-0 ;) |
Allah'ın izniyle yeneriz inşallah.Bende 2-0 diyorum :) |
Çok iyi bir futbol oynadığımıza inanıyorum q7 yine klasını konusturdu Guti klasiğini gösterip asistini yaptı :) Roberto Hilbert muhteşemdi gerçekten böyle devam ederse sağ kanatta banko olurr hadi kkoçum yzümüzü kara çıkart kapat sağ kanadı .. |
Düm aksam sahada cok iyi mücadele eden bir takim vardi ama bu güzel oyuna kötü cimler engel oldu. Daha ilk macta sahamiz patates tarlasi gibiydi. Büyük transferler yapiyorsun ve onlari bu cimde oynamaya mahkum ediyorsun. Bu saha insallah basimiza dert olmaz. Maca dönecek olursak dün aksam Hilberti begendim. Guti, q7 zaten mükemmel. Zapo, Tabata ve Ernst iyiler arasindaydi. Ismail Köybasi cogu topu ezdi cok calismasi lazim yoksa fiyasko olur... |
Türkiye`de Saat: 07:46 . |