![]() |
STSL - 3.Hafta : KDÇ Karabükspor 2-4 Beşiktaş JK http://img810.imageshack.us/img810/4469/kdbjk.png Bir Kazaydı Oldu , Mağlubiyet Sınırı Doldu !!! Grafik Çalışması Tamamen BesiktasForum.Net'e Aittir! |
Böyle Maçlar Hiç Belli Olmaz Heleki İbb Bile Bizim Savunmayı Süzgeçe Çevirdi Emenike Dağıtır . İnsallah Necip Ernst İkilisi Ve Zapo Toraman İkilisi Oynar O Zaman Hucümda Bir Sıkıntımız Olmaz Tabikide Bobo Tribünde Olmamak Kaydıyla |
çok rahat kazanmamız gereken bi maç fener maçına kadar kaza yaşamamız lazım |
Alıntı:
o kadar basit bir maç değil savunmamız iyi sinyaller vermiyor hele ilk golü onlar atarsa ( düşünmek bile istemiyorum) bir kaza daha yaşayabiliriz. hoca nın bir an önce türk takımlarını en ince ayrıntısına kadar analiz etmesi gerekiyor. |
2-1 kazanırız bu macı |
hakem:tolga özkalfa |
4-2 alırız :) |
3 puanı alıp dönelim |
Lige yeni çıkmış bir takım olduğundan dolayı tehlikeli görüyorum.Ne olur ne olmaz.Rakibimizi küçümsemek bize pahalıya mal olabilir. Kazanmamız gerekiyor ne olursa olsun |
allah allah bu saate kadar kimsenin maç hakkında yorum yapmamış olması beni şaşırttı veya başka bir yerde mi maçın topiği ben mi göremedim... bu arada quaresma oynarsa fark atıyoruz durursa dümdüz bir takımız ve ayrıca defansımız fena açık vermekte nasıl toparlanır onu da bilemiyorum allah quaresmanın ayaklarına zeval vermesin :D... |
Türkiye`de Saat: 21:26 . |